Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet søger jurist til sagsbehandling og udvikling af færdselsafmærkning

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-08-2019

Vil du være med til at gøre en forskel og byde ind med en stærk faglighed på et udfordrende felt? Motiveres du af at have omverdenen som en væsentlig medspiller? Så er du vores nye kollega.

 

Vej- og trafikområdet er konstant i bevægelse, hvilket stiller store krav til den løbende udvikling af de færdselstavler og den afmærkning, der bruges til at regulere og lede trafikken på de danske veje.

 

Dine opgaver

Vejdirektoratet har det overordnede ansvar for regler og vejledninger på afmærkningsområdet gældende for alle veje i Danmark. Regelkomplekset centrerer sig om de to bekendtgørelser om vejafmærkning og om anvendelse af vejafmærkning.

 

Din overordnede opgave vil være at fortolke, ændre og udvikle disse regler og på den måde sikre, at færdselsafmærkningen hele tiden er forståelig for brugerne af det danske vejnet.

 

Du vil indgå i et mindre team med kollegaer fra Vejplan- og Miljøafdelingen, hvor dine opgaver vil omfatte:

  • juridiske forhold og mere praktiske forhold omkring anvendelsen af færdselsafmærkningen, herunder udarbejdelse af vejledninger, håndtering af politiske bestillinger og nye ideer til afmærkning.

  • sparringspartner inden for afmærkningsområdet såvel internt i Vejdirektoratet som eksternt hos politi, kommuner, rådgivere m.fl.

  • deltagelse i internationalt, primært europæisk, samarbejde omkring afmærkning.

 

Din profil

Du har lyst til at arbejde med vejafmærkningsområdet i bred forstand, herunder også med vejtekniske problemstillinger. Du har erfaring med at omsætte jura til praksis og omvendt. Du kan eksempelvis være jurist, politijurist eller sagsbehandler indenfor lignende områder.

 

Du er god til at sikre, at alle relevante parter høres, men også at arbejdet når i mål. Du formår at sætte retning og skabe resultater. Du har gode formidlingsevner i både tale og skrift. 

 

Du motiveres af at arbejde med et felt i konstant udvikling, hvor omverdenen er en væsentlig medspiller og hvor du kan byde ind med din faglighed.

 

Om os

I Vejplan- og Miljøafdelingen er vi 30 medarbejdere, som primært arbejder med større og mindre vejprojekter i planlægningsfasen, herunder VVM-undersøgelser (Vurdering af Virkning på Miljø). Afdelingen arbejder også med miljøvurdering, risikoanalyser, langsigtet strategisk planlægning, støjforhold, færdselsafmærkning og andre planlægningsrelaterede emner på statens vejnet.

 

Vores afdeling er kendetegnet ved et tillidsfuldt, dynamisk og friskt arbejdsmiljø, og du vil i høj grad selv kunne planlægge din arbejdsdag i et tæt samspil i teamet. I perioder med f.eks. lovforberedende arbejde, skal du være indstillet på at yde en ekstra indsats.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, ansættes du i henhold til AC-overenskomsten. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund ansættes du iht. relevant overenskomst ud fra din uddannelse. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Karsten Kirk Larsen på 7244 3608 eller kkl@vd.dk

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag den 9. september 2019 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 37.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-08-2019
Udløber
09-09-2019
Kviknummer
LJA-75029761
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-08-2019
Ansøgningsfrist
09-09-2019
Kviknummer
LJA-75029761
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed