Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet søger AC-generalist med politisk tæft

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-08-2019

Vil du være tæt på den cykelpolitiske dagsorden og brænder du for at sikre en høj standard for viden? Så er du måske vores nye kollega.

 

Afdelingen Trafiksikkerhed og Cykling arbejder med dataindsamling og analyser, administration af cykelpuljeprojekter, og formidling af ny viden om cykeltrafik og cyklister i Danmark. Vi arrangerer også seminarer og konferencer om cykeltrafik både for Vejdirektoratet og i samarbejde med andre.

 

Dine opgaver

Din dagligdag vil variere og du bliver tilknyttet flere forskellige opgaver. Blandt andet kommer du til at:

 

  • deltage i planlægning af cykelkonferencen 2020

  • udføre generel sagsbehandling af projektændringer til cykelpuljeprojekter og være i dialog med kommuner om igangværende cykelpuljeprojekter

  • være med til at bestille forskellige cykelundersøgelser og formidle deres resultater i samarbejde med afdelingen

  • løbende deltage i møder med konsulenter, andre aktører på cykelområdet og ministeriet.

  • være med til at gennemføre mange forskelligartede opgaver og udvikle Vejdirektoratets arbejde på cykelområdet, herunder lede mindre projekter f.eks. indsamling af viden om cykeltrafik, styring af konsulentopgaver mm.

 

 

Der er rum til at tilpasse arbejdsopgaverne, når vi kender dine kompetencer.

 

Din profil

Du har en længerevarende akademisk uddannelse, gerne indenfor samfundsvidenskab eller lignende. Du må gerne have erfaring fra arbejde i det offentlige, enten i staten eller i en kommune.

 

Du trives i et miljø, hvor hverdagen indimellem er uforudsigelig. Du har politisk tæft, og er vant til at tage ansvar for at få opgaverne løst, både alene og i samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du kan trække essensen ud af større datamateriale og formidle det på en forståelig, overskuelig, målrettet og interessant måde. Du er effektiv og i stand til hurtigt at formulere anvendelige svar til brug for Transport- og Boligministeriets departement og det politiske niveau.

 

Du vil indgå i cykelteamet, hvor en del af opgaven omfatter administration af tilskudsprojekter i kommunerne. Det vil derfor være en fordel, men ingen betingelse, hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med statslige puljer.

 

Om os

Du bliver en del af en udfordrende arbejdsplads med 20 engagerede, erfarne og fagligt dygtige medarbejdere. Vi er inddelt i tre faglige teams: data og kommunikation, trafiksikkerhed og cykeltrafik. Vi har masser af samarbejde på tværs og afdelingen er kendetegnet af godt humør.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til AC-overenskomsten. Du lønindplaceres på AC-skalatrinsforløbet for akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer og anciennitet.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Trafiksikkerhed og Cykling, Carsten Niebuhrs gade 43, 1577 København V.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.Vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Foldberg Steffensen på telefon 7244 3222 eller mail: mast@vd.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 11. september 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 38.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
LJA-75057164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

HK i Norge, Region Agder og Rogaland

Kulturdepartementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-08-2019
Ansøgningsfrist
11-09-2019
Kviknummer
LJA-75057164
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund
Beliggenhed