Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vallensbæk Kommune søger chef til Økonomi og Indkøb

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
07-11-2019

Vil du stå i spidsen for økonomiområdet i en kommune med vækst, der vægter en sund økonomi højt og samtidig bevare hænderne nede i regnearkene? Brænder du for økonomistyring, formår du at motivere og sætte fælles retning og bidrage til, at Vallensbæk fortsat har en stærk økonomi. Så læs videre!

 

Som chef for Center for Økonomi og Indkøb får du det samlede ansvar for økonomiområdet og for udvikling af økonomiske styringsværktøjer til hele organisationen samt understøtte den fortsatte positive udvikling i kommunens økonomi.

 

Vi søger en chef med en hands on-tilgang til jobbet og som behersker alle økonomirutinerne og som ikke er bange for selv at tage fat. Du skal have indgående kendskab til den kommunale økonomi, og vi forventer, at du er i stand til at give sparring til og understøtte de dygtige medarbejdere i alle centrets teams.

 

I kommunens udviklingsstrategi har vi sat en række ambitiøse mål, der tager udgangspunkt i borgernes behov. Det betyder, at vi har et udefra og ind-perspektiv på alt det, vi laver. Det påvirker også den måde, vi arbejder på inden for økonomiområdet. Det gør vi blandt andet ved at understøtte resten af organisationen, så centrene kan lykkes med de mål, der er fastsat i udviklingsstrategien. Derfor er det vigtigt, at vores nye økonomi- og indkøbschef også arbejder ud fra et udefra og ind-perspektiv både i forhold til borgerne, men også i forhold til resten af organisationen. Derfor er det vigtigt, at du som chef står i spidsen for en kultur i Center for Økonomi og Indkøb, hvor medarbejderne kan gå på to ben og både fungerer som service- og som controllerfunktion i forhold til resten af organisationen.

 

Du bliver chef i en organisation, hvor vi leder ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid. For os handler det blandt andet om bevidste ledelsesvalg, handlekraft, relationer, transparens og god personaleledelse. Vores størrelse er vores styrke, fordi vi har kort vej fra idé til handling. Vi er en kommune, der kan meget i fællesskab, så du skal trives med, at folk interesserer sig for dit ledelsesrum.

 

Du skal som chef have fokus på medarbejderudviklingen og sikre høj faglighed samt høj kvalitet i opgaveløsningen. Du skal være fagligt inspirerende, på forkant med trends og i stand til at omsætte din viden til løsninger og strategiske initiativer.

 

Stillingens opgaver og indhold

Du vil bl.a. får det ledelsesmæssige ansvar for følgende opgaver:

 • En fortsat sund økonomi i Vallensbæk Kommune

 • Smidige processer omkring budget, budgetstyring og regnskab i organisationen og i forhold til det politiske niveau

 • Optimering af arbejdsgange og controlling ift til økonomi- og indkøbsopgaverne med decentralt fokus

 • Udvikling af kommunens ledelsesinformation bl.a. gennem FLIS.

 • Kommunens indkøb, herunder fokus på aftaleoverholdelse, indkøbsmønstre og kontraktstyring

 • Implementering af visionerne i udviklingsstrategien

 • At medvirke til, at kommunens borgerrettede områder bliver varetaget på et højt fagligt niveau kombineret med et udefra-ind perspektiv

 • Udvikle nye løsninger på økonomiområdet, der gør det nemmere for borgerne

 

På økonomiområdet står Vallensbæk kommune desuden over for en række store og spændende opgaver, som du kan få stor indflydelse på. Eksempelvis står vi over for en mulig udskiftning af kommunens økonomisystem.

 

Dine kvalifikationer

Vi ønsker en chef, som kan, vil og tør sætte sig selv og sin viden i spil på en anerkendende måde og som samtidig formår at skabe nærvær og gode relationer i resten af organisationen.

 

Vi forventer, at du er ambitiøs på opgavernes og kommunens vegne og er en tillidsskabende leder, der kan få andre til at yde deres optimale. Din ledelse er præget af ordentlighed, synlighed, overblik og helhedssyn med blikket på mål, proces, prioritering og retning.

 

Vi søger derfor en chef, der

 • Kan motivere og skabe følgeskab gennem sin autoritet og gennemslagskraft

 • Er proaktiv, visionær og tænker i helheder

 • Er dynamisk, udviklingsorienteret, udadvendt og synlig i hele organisationen

 • Kan sætte retning, stå fast og implementere i bund

 • Har stærke kommunikative og relationelle kompetencer, som både kan bruges i små og store grupper

 • Inviterer til dialog og skaber legitimitet og tydelighed ud i organisationen.

 

Du har en relevant økonomisk uddannelsesmæssig baggrund, og solid erfaring med budget, budgetstyring og regnskab i en kommunal sammenhæng. Vi vægter faglig tyngde og talent for ledelse højere en reel ledelseserfaring.

 

Vi forventer, at dine ledelseskompetencer matcher vores krav til god ledelse, der bl.a. fremgår af ledelsesgrundlaget for Vallensbæk Kommune.

 

Du kan læse mere om stillingen i Job og Personprofilen

 

Om løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker inden for rammerne af Aftale om aflønning af chefer. Lønniveauet forventes at være ca. kr. 730.000 årligt + pension. Den endelige løn fastsættes efter forhandling mellem de forhandlingsberettigede parter.

 

Om det praktiske

Hvis du har spørgsmål og vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Peter Werther Andersen på pwa@vallensbaek.dk eller 4797 4070.

 

Du kan også få yderligere informationer om stillingen hos partner i konsulenthuset Genitor, Martin Isenbecker på telefon 2565 9231 eller mail martin.isenbecker@genitor.dk

 

Ansøgningsfristen er søndag 1. december 2019. Vi holder 1. samtalerunde torsdag den 5. december 2019 og 2. samtalerunde 16. december 2019.

 

Mellem de to samtalerunder vil vi teste de relevante kandidater. For de kandidater, der går videre til anden samtalerunde vil der være en samtale med borgmester, udvalgsformand og direktionen mandag d. 9. december 2019.

 

Vi forventer, at du tiltræder stillingen den 1. februar 2019.

Del dette job

Kontakt

Vallensbæk Kommune

Adresse 1
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77239398
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vallensbæk Kommune

Adresse
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-11-2019
Ansøgningsfrist
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77239398
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed