Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vær med til at sætte retning som projektleder for IT-projekter

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-02-2021

Vil du være med til at udvikle it-løsninger, der understøtter EUs fremtidige landbrugspolitik og sikrer et konkurrencedygtigt landbrugserhverv på bæredygtige vilkår? Har du politisk tæft og flair for at udvikle robuste og brugervenlige løsninger? Og har du stærke kompetencer indenfor projektledelse? Så kan du få en vigtig rolle at spille, når vi sammen skal virkeliggøre regeringens visioner om en rigere natur, et sundere vandmiljø og et mere klimavenligt dansk landbrug.

Vær med til at gennemføre fremtidens grønne landbrugspolitik

Landbrugsstyrelsen står over for flere spændende opgaver med stor politisk bevågenhed. Til en nyoprettet enhed med ansvar for styrelsens store it-projekter søger vi ambitiøse og dygtige projektledere, som vil sikre, at projekter forløber sikkert gennem alle faser frem mod idriftsættelsen hos kunderne, i forretningen og i IT-driften.

Du bidrager væsentligt til at realisere regeringens ambitiøse mål for klima, natur og miljø. Gennem store og små IT-projekter understøtter du sammen med projektdeltagere fra IT, forretning og vores leverandører implementeringen af den europæiske landbrugslovgivning. Du bliver en del af et stærkt hold, der arbejder tæt sammen for at sikre den bedst mulige fordeling af de ca. 9 milliarder kroner, vi hvert år udbetaler til danske landmænd.

En hverdag hvor vi skaber nye løsninger til gavn for vores kunder

Landbrugsstyrelsen har et stort systemlandskab og en betydelig udviklingsportefølje i vores interne agile organisation og ved en række eksterne leverandører. Vores It-drift er sourcet. Vi søger IT-projektledere, som vil styre vores IT-projekter sikkert i mål.

Du samarbejder naturligt med mange forskellige fagligheder på tværs i organisationen, og du har blik for afhængigheder og kan holde overblikket, - også når der foregår mange ting samtidig.

Du får projektdeltagerne med dig i arbejdet og sørger for at fremdriften holdes.

Det er en stilling med en bred kontaktflade til både kunder, kolleger og eksterne leverandører. Det vil være en fordel, at du har erfaring med IT-projekter, hvor forskellige IT-leverandører skal samarbejde om leverancerne.

Landbrugsstyrelsen har omlagt sin interne udvikling til agile arbejdsgange efter SAFe-metoden, og skal nu videre i den retning med vores samarbejde med vores eksterne udviklingsleverandører. I første omgang forventes projekterne at være primært vandfaldsbaseret, men det vil være en fordel hvis du også kender til agile arbejdsmetoder, særligt SAFe, så du kan deltage aktivt og drivende i forandringen hen imod agile arbejdsmetoder med leverandørerne.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Lede IT-projekter under den nye Landbrugsreform. Vi laver løsninger til gavn for kunderne, interne brugere og interessenter; herunder landmænd, sagsbehandlere og EU. Du skal sikre at deres behov bliver imødekommet, og at projekterne bliver etableret og styret på et godt grundlag.

 • Sikre, at leverandører og interne projektdeltagere har klare rammer for deres arbejde, hvad enten det handler om krav ift. brugernes behov eller om vores tekniske krav og sikkerhedsstandarder. Du er også den, der sikrer, at vi får den nødvendige dokumentation fra leverandørerne, og at processer overholdes.

 • Varetage alle projektledelsesdiscipliner fra afholdelse af workshops, til styring, kontrolleret idriftsættelse og afrapportering.

 • Sikre, at der sker den nødvendige kvalitetssikring undervejs og at afsluttede projekter efterfølgende evalueres.

 • Sikre fokus på gevinstrealiseringen hele vejen igennem projektet.

 

Dine kolleger

Vi kan tilbyde dig en hverdag i en nyoprettet projektenhed i en af statens største IT-afdelinger. Vi har til opgave at sikre gode systemer til vores kunder og til vores kolleger i de faglige enheder.

Vi har et godt samarbejdsklima, hvor vi involverer hinanden i opgaveløsningen, og hvor det faglige niveau er højt.

Styrelsens IT-enhed har ca. 230 medarbejdere, hvoraf en stor del er organisatorisk forankret i to agile release trains, der arbejder med konfigurering af vores fagsystemer. Øvrige enheder varetager bl.a. leverandørstyring, test og IT-support. Et projektlederforum samler projektledere på tværs i organisationen og understøtter et fagligt fællesskab og den projektledelsesfaglige udvikling. Landbrugsstyrelsen arbejder aktivt med at udvikle god ledelse, og du vil få en leder, der vil tilstræbe at give god og konstruktiv feedback.

Dig

Du har en lang videregående it-uddannelse gerne inden for IT. Du vil være den helt rigtige til jobbet, hvis du kan lide at tage ansvar for noget stort og at skulle navigere mellem mange fagligheder og interessenter.

Forretningsmiljøet stiller krav til hurtige ændringer pga. skift i de politiske regler.

Det er vigtigt at du bl.a.

 • arbejder struktureret og ser afhængigheder både i detaljerne og i større sammenhænge

 • holder snor i opgaverne fra start til slut og sikrer dig at hele kæden er godt med i projektet. I projekterne vil bl.a. indgå kunder, sagsbehandlere, testere, systemforvaltere, IT-arkitekter, eksterne leverandører og vores interne supportfunktion. Det er derfor vigtigt at du trives med en bred kontaktflade.

 • er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt, der kan dokumentere projektet og du kan formidle komplekse problemstillinger til forskellige målgrupper

 • har en god it-teknisk indsigt særligt på applikationsniveauet med forståelse for både udvikling og drift af løsninger

 • har en god organisationsforståelse

 • er engageret, serviceminded og trives med at have en stor kontaktflade


Vi ser desuden gerne, at du:

 • Er velbevandret i Statens IT-Projektmodel (bygger på PRINCE2)

 • Har kendskab til agile udviklingsmetoder, meget gerne SAFe, og erfaring med agile samarbejder med eksterne leverandører

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest uden forhold af betydning for stillingen.

Vi gør opmærksom på, at det daglige arbejdssprog er dansk, hvorfor det forventes, at du kan læse og skrive dansk på et arbejdsmæssigt niveau.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-underdirektør Franci Johansen +45 20 99 30 04.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 3. marts 2021.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse 1
Nyropsgade 30
1780 København V.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
03-03-2021
Kviknummer
LJA-81734799
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Landbrugsstyrelsen

Adresse
Nyropsgade 30
1780
København V.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-02-2021
Ansøgningsfrist
03-03-2021
Kviknummer
LJA-81734799
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed