Gem annonce

Universitetsdirektør til Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
20-06-2022

CBS søger en erfaren, nysgerrig og samarbejdende universitetsdirektør, der brænder for universitetsuddannelser og forskning, og som evner at lede den daglige drift og strategiske udvikling af CBS fællesadministration.

 

CBS strategiske ambition

CBS er erhvervslivets universitet. Med CBS strategi We transform society with business markerer CBS sig som en central partner i erhvervsliv og samfund og forpligter sig på at komme med løsninger på de store samfundsmæssige udfordringer, vi står overfor.

 

Det stiller store krav til CBS administration, som i tæt samarbejde med resten af organisationen skal skabe rammerne for og bidrage til at udvikle CBS uddannelser og forskning i overensstemmelse med den strategiske ambition, samtidig med at den daglige drift skal fungere.

 

Stillingen

Som universitetsdirektør refererer du til rektor og bliver en del af CBS direktion, der foruden dig selv består af rektor, prorektor, forskningsdekan og uddannelsesdekan. Du får herigennem medansvar for både den daglige og den strategiske ledelse af hele CBS.

 

Som universitetsdirektør står du i spidsen for CBS fællesadministration med mere end 400 dygtige og engagerede medarbejdere og med fire fagligt velfunderede kontorchefer, som refererer til dig.

 

Ansvarsområderne inkluderer:

 • Realisering af CBS strategi i tæt samarbejde med den øvrige direktion.

 • Sikring og udvikling af serviceorienterede administrative processer og compliance på tværs af hele CBS.

 • Strategisk og operationel styring af CBS samlede økonomi på ca. 1,5 mia. kr. årligt.

 • Bæredygtig drift og strategisk udvikling af CBS campus og bibliotek i hjertet af Frederiksberg.

 • Effektiv drift og fremtidssikring af CBS digitale infrastruktur og systemløsninger.

 • Kvalitetssikring og strategisk udvikling af CBS portefølje af HR og juridiske opgaver

 • Samarbejde nationalt og internationalt i diverse organisationer og netværk.

 

Dine erfaringer og kvalifikationer

Den perfekte kandidat findes formentlig ikke, men det er væsentligt for os, at du er en erfaren leder, der har opnået betydelige resultater gennem et solidt fagligt og personligt lederskab. Vi ser gerne, at du har erfaring med:

 • Strategisk ledelse og forandringsledelse, så du kan tage medansvar for udviklingen og implementeringen af vores nye strategi.

 • Ledelse af ledere, så du kan motivere, inspirere og støtte CBS mange administrative og videnskabelige ledere.

 • Ledelse i komplekse vidensorganisationer med løbende inddragelse af medarbejdere, så du kan medvirke til at sikre gode beslutningsprocesser og trivsel i hele organisationen.

 • Den danske videregående uddannelsessektor og offentlig forvaltning, så du kan navigere sikkert i regelsæt og politiske rammer.

 • Forhandling på politisk niveau i en national kontekst, så du kan repræsentere CBS i større samarbejder med eksterne parter.

 • Ledelse af større IT- og/eller byggeprojekter, så du kan navigere CBS sikkert gennem kommende forandringer af vores infrastruktur og campus.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du kan og vil:

 • Være nytænkende, nysgerrig og helhedsorienteret, da det er færdigheder, vi ønsker at fremme på CBS med vores nye strategi.

 • Udvise beslutnings- og handlekraft, så du kan medvirke til realiseringen af strategien.

 • Komplementere, støtte og give konstruktivt med- og modspil til dine direktionskollegaer, så vi sammen kan blive en dygtigere direktion.

 • Kommunikere klart i både skrift og tale på dansk og engelsk, så du kan skabe tydelighed og følgeskab og kan sikre en konstruktiv dialog både internt og eksternt.

 • Samarbejde med og lade dig inspirere af andre på tværs af discipliner, fagligheder og kulturelle baggrunde da en central del af vores strategi handler om nysgerrigt at udvikle vores samarbejder.

 • Udfolde en ledelsesstil, hvor det at lytte til organisationens mange stemmer falder dig naturligt, da vi ønsker at udvikling sker i en løbende i dialog med organisationen.

 • Reflektere over og justere egen ledelsespraksis, da vi også sammen som organisation og hver især som individer løbende skal kunne udvikle og forandre os selv.

 

Det forventes, at du kan dokumentere og redegøre for ovenstående både i ansøgning og interview.

 

Rekrutteringsprocessen

Copenhagen Business School inviterer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen som universitetsdirektør. Under ledelse af rektor vil et ansættelsesudvalg vurdere ansøgningerne og indkalde et udvalg af kvalificerede kandidater til samtale.

 

Et af CBS strategiske mål er at fremme mangfoldighed og diversitet i vores organisation. Derfor har vi bestræbt os på at tilrettelægge en ansættelsesproces, der mindsker potentiel bias i rekrutteringen. Vi opfordrer derfor ansøgere til ikke at inkludere foto eller flere oplysninger om personlige forhold end strengt nødvendigt i ansøgningen.

 

For at mindske bias i udvælgelsesprocessen vil ansøgere, som inviteres til første samtale, ikke blive indkaldt til et gruppeinterview med hele ansættelsesudvalget, men derimod vil ansøgerne deltage i en kort, individuel online-samtale med hver enkelt af ansættelseskomiteens medlemmer.

 

Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 19. og 22. august online (runde 1) samt 25. august (runde 2). Der vil indgå test og referencer i rekrutteringsforløbet mellem 1. og 2. runde.

 

Tiltrædelse forventes pr. 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingen som universitetsdirektør er en åremålsstilling placeret i lønramme 38 med mulighed for tillæg efter forhandling.

 

Ansøgning og kontaktinfo

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning, CV og evt. bilag.

 

Ansøgningsfrist: 15. august 2022.

 

Hvis du vil vide mere om ansættelsesprocessen eller stillingens indhold, er du velkommen til i fortrolighed at kontakte chefkonsulent Sidsel Wied fra Zeuthen Storm på telefon +45 2682 4812 eller via e-mail sidsel@zeuthenstorm.com.

 

Yderligere oplysninger: CBS' kodeks for god ledelse.

 

Ansøgningsfrist: 15-08-2022

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Copenhagen Business School

Adresse 1
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-06-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83739927
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Copenhagen Business School

Adresse
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-06-2022
Ansøgningsfrist
15-08-2022
Kviknummer
LJA-83739927
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce