Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UNICEF Danmark søger praktikant til International Programmes og Public Affairs teamet til forårssemesteret 2022 (30 timer - kan tilpasses)

Unicef

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-10-2021

Brænder du for at arbejde med kommunikation, vil du prøve kræfter med programrådgivning, katastrofeindsatser og vil du være med i maskinrummet hos verdens største børneorganisation? Så læs mere her.

 

Du vil blive involveret i flere af organisationens partnerskaber, programformidling, analyse, katastrofeindsatser samt public affairs aktiviteter. Stillingen er i udgangspunktet 30 timer om ugen.

 

Dine opgaver vil bl.a. indebære at:

  • Være en del af projektteamet for et af UNICEF Danmarks større virksomhedspartnerskaber, hvor du vil arbejde med mange aspekter af partnerskabet som engagementsindsatser, rapportering og programstrukturering.

  • Formidle UNICEFs internationale rapporter og programområder til forskellige interessenter. Det kan eksempelvis handle om: FNs Verdensmål, den globale læringskrise, klima, vacciner, børns rettigheder samt samspillet mellem humanitær- og udviklingsbistand.

  • Analysere og formidle UNICEFs nye strategiske plan 2022-2025.

  • Være ansvarlig for præsentation af data indenfor UNICEFs kerneområder.

  • Udarbejde evalueringer og afrapporteringer til donorer og partnere.

  • Hjælpe med idéudvikling og afvikling af centrale Public Affairs aktiviteter som eksempelvis UNICEF Danmarks deltagelse på Folkemødet.

  • Researche samt andre ad hoc opgaver.

 

Kompetencer

Som praktikant i UNICEF Danmark ser vi gerne at du er interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer samt børns rettigheder. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig på både dansk og engelsk. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde. Du er struktureret og evner at arbejde i et miljø med mange bolde i luften. Din uddannelsesmæssige retning er ikke afgørende, men du er gerne studerende på en videregående uddannelse.

 

Løbende sparring og andre goder

Som praktikant vil du modtage løbende sparring fra din praktikvært igennem regelmæssige statusmøder. Stillingen er ulønnet, men inkluderer frokost.

 

Ansøgning og praktikperiode

Praktikperiode løber fra d.31. januar - 31. juni 2022. Periode kan aftales nærmere. Vi bor på Rentemestervej 62, 2400 København.

 

Ansøgningsfrist: Senest d.17. november 2021. Bemærk: Vi afholder løbende samtaler.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Programmes and Report Back Officer Amalie Ingefred Davidsen på adavidsen@unicef.dk.

Ansøg via "ansøg" knappen nederst på siden.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Unicef

Adresse 1
Rentemestervej 62, 1
2400 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-10-2021
Udløber
17-11-2021
Kviknummer
LJA-82834385
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Unicef

Adresse
Rentemestervej 62, 1
2400
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
18-10-2021
Ansøgningsfrist
17-11-2021
Kviknummer
LJA-82834385
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Beliggenhed