Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UNICEF Danmark søger Head of HR (Barselsvikar)

Unicef

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2022

Holder du af, når opgaverne spænder bredt og ansvaret følger med? Trives du både i det strategiske spillerum og i de driftsmæssige opgaver? Kan du støtte organisationen med en erfaring inden for en bred vifte af HR-opgaver? Så læs mere her

 

UNICEF er den organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. UNICEF arbejder for alle verdens børn, dog med et særligt fokus på verdens mest udsatte børn. Bag denne mission knokler en masse passionerede medarbejdere, og du kan være med til støtte deres arbejde på alle leder og kanter inden for HR-området.

 

Som Head of HR arbejder du tæt sammen med organisationens ledere. Du sætter en ære i at være proaktiv og førende i at levere på den strategiske og operationelle personaledagsorden.

 

Du er ansvarlig for hele HR-paletten, og opgaverne vil spænde vidt. Du er ledernes sparringspartner og rådgiver i forhold til HR-tiltag, personalejuridiske spørgsmål (med hjælp fra Dansk Erhverv), personaleledelse og rekruttering. Du arbejder med medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø. Men du sørger også for vores årlige MUS, lave barselsplaner, yder sparring i svære personalesager og tager dig af sygefraværssamtaler. Du er ansvarlig for at vores HR-system EMPLY er opdateret, yder hjælp til medarbejdere og ledere til programmet, og er desuden ansvarlig for organisationens rekruttering af nye medarbejdere.

 

Dine nøgleopgaver og ansvarsområder:

 • Rekruttering af nye medarbejdere i samarbejde med de ansættende ledere

 • Kontraktudarbejdelse samt on og of-boarding af nye medarbejdere

 • Vedligeholde og opdatere HR politikker og personalehåndbog

 • Sparring med ledere inden for personalejura, sygdom, trivsel, arbejdsmiljø, personalesager mv.

 • Vedligeholde og opdatere vores HRprogram EMPLY

 • Du yder et højt serviceniveau, og du ved at ledere og medarbejdere får de bedste arbejdsvilkår, jo bedre du er til at servicere dem både taktisk, strategisk og operationelt.

 

Hvem er du?

 • Du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling

 • Du arbejder selvstændigt, er struktureret og sætter en æra i at være grundig

 • Du interesserer dig for og er nysgerrig omkring forandringsledelse og organisationsudvikling

 • Du har en relevant uddannelse, gerne på kandidatniveau

 • Du har erfaring med at rekruttering fra A Z

 • Du giver dine mening til kende, men respektere samtidig dine kollager og deres viden

 • Du har det okay med at stå på scenen foran dine kollegaer, da der vil være aktiviteter som kræver, at du har det godt med at stå i rampelyset.

 • Du kan begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale

 

Vi ser naturligvis, at du opfylder alle de vante floskler, som f.eks at være imødekommende, samarbejdsorientere, pålidelig, initiativrig, procesorienteret mv.

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af ledelsessekretariatet med reference til Sekretariatschefen. Ledelsessekretariatet består af 3 andre medarbejdere, men du arbejder sammen med mange kollegaer fra hele organisationens 120 medarbejdere. Tonen er uformel og seriøs på samme tid. Vi siger tingene, som de er, og har det sjovt sammen. Vi spiller hinanden gode, og er bevidste om at fortrolighed og samarbejde er vigtigt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Barselsvikariatet er begrænset til 1 år med opstart 1. marts eller hurtigst muligt herefter. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Vi bor på Rentemestervej 62, 2450 København NV, og forventer du har primære gang på kontoret, men naturligvis med mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Vi har sundhedsforsikring, pensionsordning og i 2021 indgik vi i vores første lokale hus-aftale.

 

Vil du være med til at udvikle medarbejdere og ledere? Og vil du arbejde med mangeartede HR-opgaver, så send din ansøgning hurtigst muligt senest d. 6. februar 2022. Vi indkalder løbende til samtale.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Head of HR Pernille Barner på pbarner@unicef.dk eller 24609614.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Unicef

Adresse 1
Rentemestervej 62, 1
2400 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
06-02-2022
Kviknummer
LJA-83239387
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Unicef

Adresse
Rentemestervej 62, 1
2400
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-01-2022
Ansøgningsfrist
06-02-2022
Kviknummer
LJA-83239387
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed