Skanderborg Kommune

Skanderborg Kommune,

Skanderborg
09-08-2018

Ungecenterchef der vil være med til at sætte retningen for den fremtidige ungeindsats i Skanderborg Kommune

Kontakt

Skanderborg Kommune

Adelgade 44
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2018
Udløber:
06-09-2018
Kviknummer:
LJA-64261701
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Som ungecenterchef i Skanderborg Kommune står du i spidsen for et velfungerende Ungecenter, der er kendetegnet ved fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for at gøre unge i Skanderborg Kommune parate til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i beskæftigelse.

Du forventes som ny ungecenterchef at sikre den fortsatte udvikling af centeret og samtidig sikre gode rammer, så Ungecenteret fortsat kan levere vejledning og sagsbehandling af høj faglig kvalitet på både uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet.

Som ungecenterchef får du en helt central rolle i arbejdet med at realisere ambitionerne bag den nye sammenhængende kommunale ungeindsats (KUI). Du skal drive implementeringen af den nye KUI og vedligeholde og opbygge nye stærke samarbejdsrelationer med de mange interessenter, der knytter sig til ungeindsatsen. Du får således som ny ungecenterchef en unik mulighed for at være med til at sætte retningen for den fremtidige ungeindsats i Skanderborg Kommune.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du har indsigt i, en solid erfaring med og et stort engagement i forhold til ungeområdet. Du er tydeligt retningssættende og har en involverende og anerkendende ledelsesstil. Du har stærke samarbejdsevner, er opsøgende og skaber dialog. 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte chef for Beskæftigelse og Sundhed, Jørgen Erlandsen, tlf. 4040 8738, eller chefkonsulent i Genitor, Katharina Jespersen, tlf. 5151 5215.

Du kan søge stillingen på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under fanen rekruttering.

Ansøgningsfristen udløber torsdag den 6. september kl. 12.00.

 

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018