Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsministeriets departement søger en fuldmægtig til politik, økonomi og analyser på folkeskoleområdet

Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2019

Vil du være med til at sætte præg på fremtidens uddannelsespolitik gennem knivskarpe beslutningsoplæg til politikerne? Og er du fagligt stærk, ambitiøs og idérig? Så har du muligheden for at komme helt tæt på den politiske dagsorden i Undervisningsministeriet og præge området gennem ministerbetjening, bidrag til politiske udspil og forhandlinger samt analyser. 

 

Om arbejdspladsen

Vi søger lige nu en ny, ambitiøs kollega til Budgetkontoret, som er en del af departementets Økonomi- og Koncernafdeling. Afdelingen har det tværgående økonomiansvar på ministerområdet, herunder økonomien knyttet til folkeskolen, ungdomsuddannelserne og voksen- og efteruddannelsesområdet. I alt holder afdelingen styr på omkring 80 mia. kr., som er målrettet børn og unges uddannelse samt voksen- og efteruddannelse. Derudover har afdelingen ansvaret for at koordinere f.eks. finanslovsprocessen i samarbejde med resten af huset og Finansministeriet.  

 

Om arbejdsopgaverne 

Som ny medarbejder i Budgetkontoret vil du få til opgave at arbejde med folkeskoleøkonomi- og styring. Dine opgaver vil bl.a. være at: 

 

  • sikre, at der træffes politiske beslutninger på et veloplyst grundlag ved at vurdere de økonomiske konsekvenser mv. ved nye politikforslag 

  • identificere udfordringer og løsningsforslag på folkeskoleområdet ved at koble økonomi og data, udarbejde relevante analyser mv.

  • opbygge ny viden og basisdata om folkeskolen i samarbejde med f.eks. KL

  • varetage koordinerende opgaver ifm. sager til ministeren, regeringen mv. 

 

 

Konkret vil du bl.a. få ansvar for at betjene den ekspertgruppe, som i løbet af 2019 skal komme med anbefalinger til en mulig erhvervsretning af 10. klasse. 

 

Du vil indgå i et engageret team på tre medarbejdere og en student, som alle vil bidrage til, at du kommer godt i gang i din nye stilling. Du vil samtidig få et tæt samarbejde med relevante fagkontorer på folkeskoleområdet, ministeriets øverste ledelse, Finansministeriet, og andre relevante ministerier samt KL.

 

Om dig 

Vi søger først og fremmest en ny kollega, som har mod på og lyst til at beskæftige sig med fremtidens uddannelsespolitik. Vi lægger derudover vægt på, at du: 

 

  • kan lide og motiveres ved at opstille (solide) regnestykker, der anskueliggør konsekvenserne ved ny uddannelsespolitik

  • har lyst til at prøve kræfter med ministerbetjening og politisk betjening i øvrigt

  • er villig til at lære, blive udfordret og være en del af et super dygtigt medarbejderhold, der bestræber sig på altid at levere ydelser af høj faglig kvalitet.

  • har en økonomisk eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse

 

 

Vi er ca. 60 medarbejdere i Økonomi- og Koncernafdelingen, heraf ca. 15 medarbejdere i Budgetkontoret. Vi kan tilbyde et dynamisk og attraktivt miljø med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver. Vi har en uformel omgangstone og er gode til at have det sjovt sammen i dagligdagen og til sociale arrangementer. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse hurtigst muligt.

 

Du bliver ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. 

 

Vil du vide mere? 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Marie Bech Nielsen på telefon 3392 5255. Du kan også læse mere om Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.  

 

Sådan søger du  

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest onsdag den 20. februar 2019 kl. 12. 

 

Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9. 

 

Der kan i forbindelse med samtalerne indgå en mindre test. 

 

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. 

Del dette job

Kontakt

Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Danmark
Tlf
33 92 50 00
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70434675
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København K
Danmark
Tlf 33 92 50 00
Praktisk information
Indrykket
05-02-2019
Ansøgningsfrist
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70434675
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed