Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsassistenter i økonomistyring, ekstern regnskab og corporate governance

Copenhagen Business School

Storkøbenhavn

Indrykket
31-10-2019

Et antal stillinger som undervisningsassistent i økonomistyring, ekstern regnskab og corporate governance ved Institut for Regnskab er ledig til besættelse den 1. januar 2020.

Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed. Instituttet driver forskning og undervisning inden for fagområderne virksomhedens økonomistyring, ekstern regnskab, revision samt corporate governance. Instituttets forskning og undervisning i økonomistyring er koncentreret om måling og styring af virksomhedens værdiskabelse, omkostningskalkulation samt styring og måling af lønsomhed og forretningsområde, samt på segmentniveau.

Instituttets forskning og undervisning i eksternt regnskab vedrører regnskabsteori. regnskabsanalyse og værdiansættelse, regnskabsregulering, empiriske studier af regnskabspraksis samt aktiemarkedsbaseret regnskabsforskning. Corporate governance vil sige selskabsstyring, dvs. først og fremmest den indflydelse aktionærer og bestyrelse udøver på virksomhedernes strategi, ledelse og økonomi.

Stillingen omfatter (eksempler)

  • Undervisning

  • Vejledning af de studerende

  • Eksamen

  • Yderligere

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillings indhold er du velkommen til at kontakte:

Økonomistyring
Lektor, Michael Andersen, tlf.nr. 3815 2337 el. e-mail ma.acc@cbs.dk           

Ekstern regnskab
Professor, Thomas Riise Johansen tlf.nr. 3815 2329 el. e-mail trj.acc@cbs.dk 

Corporate Governance
Professor, Steen Thomsen tlf.nr. 3815 2590 el. e-mail st.ccg@cbs.dk   

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er d. 15. november 2019. Samtaler efter aftale.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed herunder varighed skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt. Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist: 15-11-2019

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Copenhagen Business School

Adresse 1
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76947697
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Ansøg nu
Lignende job

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

IT-Universitetet i København

Del dette job

Virksomhedsinformation

Copenhagen Business School

Adresse
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Indrykket
31-10-2019
Ansøgningsfrist
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76947697
Jobtype
Deltid
Kategori
Forskning og undervisning
Beliggenhed