Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere med juridisk baggrund til Politiskolen i Brøndby

Rigspolitiet

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022

Brøndby

Er du jurist med et højt fagligt niveau, og er du en dygtig underviser og formidler? Vil du være med til at danne og undervise fremtidens politibetjente og politikadetter og dermed bidrage til at sikre et trygt og sikkert samfund med borgeren i centrum?

Om jobbet

Som underviser på Politiskolen bliver din primære opgave at undervise de studerende i politijura, hvor strafferet er det, der fylder mest. Du vil endvidere løbende være med til at udvikle materiale på det juridiske område samt tilrette undervisningsforløb efter behov.

Du bliver en del af et tværfagligt samarbejde, som består af både polititjenestemænd og akademikere, hvor I i fællesskab har ansvaret for undervisningen på politiets basisuddannelser. Der vil i perioder også være mulighed for at undervise på politiets efter- og videreuddannelser.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. og at du har en faglig interesse i politiet som organisation, herunder politiets rolle og funktion i det moderne samfund. Du har en selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder, og er samtidig fagligt lydhør og støtter op om fællesskabet og det gode samarbejde.

Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du har erfaring med undervisning eller proces, f.eks. fra et job i anklagemyndigheden.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor der vil være mulighed for udvikling både personligt og fagligt, og hvor vi prioriterer balancen mellem familie- og arbejdsliv højt. Du vil i stor udstrækning have indflydelse på din arbejdsdag med mulighed for hjemmearbejde.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres på baggrund af kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Politiskolen, Uddannelsescenter Øst med adresse på Brøndbyøster Boulevard 30 i 2605 Brøndby.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde den nødvendige sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte politiinspektør Per Allan Hansen på tlf. 4199 9977, mail PAH003@politi.dk eller politikommissær Trine Damm Wetterslev, tlf. 6178 0100, mail TDW001@politi.dk. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger IKKE kan sendes til ovenstående mailadresser. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis, herunder dine bachelor- og kandidatkarakterer. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler d. 25. oktober 2022 samt 2. samtaler d. 28. oktober 2022.

Ansøgningsfrist: 9. oktober 2022

 

Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Politiskolen, Udd.center Øst
Adresse 1
Brøndbyøster Boulevard 30
2605 Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84054641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Politiskolen, Udd.center Øst
2605
Brøndby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-09-2022
Ansøgningsfrist
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84054641
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale
Beliggenhed