Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til Niuernermik Ilinniarfik Nuuk

Niuernermik Ilinniarfik, Grønlands Handelsskole

Nuuk

Indrykket
13-03-2019

Grønlands Handelsskole er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, som udbyder et bredt udsnit af uddannelser inden for det erhvervsfaglige område. Vi går en spædende fremtid i møde med mange nye tiltag i støbeskeen. Derfor leder vi netop nu efter vores nye underviser.

 

Dine undervisningsfag kan være:

 

  • Erhvervsøkonomi (TNI/EUD og akademiuddannelsesniveau)

  • Afsætning og Salg & Service (TNI/EUD og akademiuddannelsesniveau)

  • International markedsføring og handel (Akademiuddannelsesniveau)

  • Driftsøkonomi (Akademiniveau)

  • Økonomistyring (offentlig som privat) (Akamiminiveau)

 

 

Som underviser vil du referere til uddannelsesinspektørerne og vil indgå i faglig arbejde og sparring med forskellige faglige underviserteams. Du vil også være en vigtigt spiller i forhold til at føre vores skolemæssige såvel som pædagogiske visioner og strategier ud i livet.

 

Vi ønsker:

At du har en relevant erhvervs- eller videregående uddannelse gerne med gennemført relevant pædagogikum. Du har en solid faglig baggrund og med erfaring med undervisning og formidling af viden.

En positivt tilgang og hang til udfordringer er nøgleord for vores undervisere, og kollegial sparring er essentiel for vores fælles udvikling. Du må gerne være flersproget.

I alle sammenhænge er det vigtigt, at du er en dedikeret holdspiller, som vil relationerne med kollegaer og studerende og som trives i et dynamisk og fleksibelt miljø.

 

Vi tilbyder:

Et spændende job på en uddannelsesinstitution i vækst og med muligheden for personlig og faglig udvikling gennem kurser og efteruddannelser. Spændende udfordringer og muligheden for at blive del af et hold dygtige, engagerede, inspirerende og innovative kollegaer, hvor godt humør er en væsentlig ingrediens i hverdagen.

 

Arbejdstiden er 40 timer om ugen, og stillingen ønskes besat 1. maj 2019 eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger

Kan du se dig selv som underviser på vores hold, og vil du vide mere, så kontakt uddannelsesinspektør Bramer Sørensen, tlf. 34 25 70 eller e-mail brso@ninuuk.gl og uddannelsesinspektør Frederik Lundblad, tlf. 34 25 85 eller e-mail frlu@ninuuk.gl

 

Læs mere om Grønlands Handelsskole på www.ninuuk.gl.

 

Ansøgning

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende indtil fristens udløb.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Del dette job

Kontakt
Niuernermik Ilinniarfik, Grønlands Handelsskole
Aqqusinersuaq 18
3900 Nuuk
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
02-04-2019
Kviknummer
LJA-71530820
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Niuernermik Ilinniarfik, Grønlands Handelsskole

Adresse
Aqqusinersuaq 18
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
02-04-2019
Kviknummer
LJA-71530820
Jobtype
Fuldtid
Fag
Forskning og undervisning
Beliggenhed