Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret varemærke- og designchef søges til Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2021

Vil du være med til at kæmpe for det innovative Danmark?

Har du lyst til at blive del af en organisation, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Er du sulten efter at sætte en dagsorden, og vil du bidrage til virksomheders innovation og vækst ved at sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen og synliggøre værdien af varemærke- og designrettigheder? Så er det dig, vi mangler på holdet.

Vi søger en ledelses- og udviklingsorienteret chef til vores varemærke- og designenhed, der har ansvaret for sagsbehandlingen i forbindelse med nationale og internationale varemærke- og designansøgninger.

Du bliver chef for en sektionschef og 32 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, der primært er jurister og kontorfunktionærer. Du indgår i en kunde- og udviklingsorienteret enhed med stærke faglige kompetencer, og som enhedschef går du forrest og sætter retningen for forretningsområdet og sikrer et dynamisk og kompetent miljø med fokus på høj faglig udvikling og kvalitet.

Du deltager i et stærkt og aktivt internationalt samarbejde med udenlandske kolleger og internationale organisationer som WIPO og EUIPO. Her har du mulighed for at være med til at påvirke udviklingen inden for varemærke- og designområdet sammen med dygtige kolleger - til gavn for dansk erhvervsliv.

Som varemærke- og designchef refererer du til salgs- og produktionsdirektøren. Du har ansvaret for at lede og tilrettelægge aktiviteter og projekter samt at kvalitetssikre opgaver indenfor varemærke- og designområdet. Du går forrest i nytænkning og udvikling af services til gavn for styrelsens kunder og er garant for en kundeorienteret tilgang. Du bidrager desuden aktivt til den igangværende implementering af en række nye digitale løsninger, der skal levere effektiv og fremtidssikret kundeservice og sagsbehandling.

Derudover bliver du del af en stærk ledergruppe, som glæder sig til at få dig med på holdet.

Om dig

Som enhedschef skal du sætte en klar retning for enheden og i samarbejde med sektionschefen udvikle og motivere medarbejderne. De relationelle kompetencer er vigtige, og du skal kunne lede en fagligt kompetent medarbejdergruppe.

Det er væsentligt, at du har fokus på at opbygge og vedligeholde gode relationer i branchen og i det internationale faglige netværk. Du skal derfor evne at vedligeholde et stærkt samarbejde og sikre sammenhæng med både de nationale og internationale organisationer og interesser.

Vi forventer, at du:

  • har solid ledererfaring og er en synlig og engageret leder

  • er strategisk tænkende og har gode kommunikations- og samarbejdsevner

  • har stærke juridiske kompetencer og kendskab til fagområdet forretningskendetegn

  • er forretningsmæssig skarp, kundeorienteret og god til at skabe og vedligeholde relationer

  • er kreativ, tænker udviklingsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger

  • har erfaring med administrativ produktion, økonomistyring og budgettering

 

Du vil til daglig have base på kontoret i Taastrup, men da enhedens medarbejdere er placeret på vores kontorer i Taastrup og Ikast, skal du formå at være synlig, nærværende og skabe følgeskab på tværs af geografien.

Du skal forvente rejseaktivitet mellem de to landsdele men også i forbindelse med internationale mødeaktiviteter. 

Om os

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til gunstig forretning.

Vi har flekstid, og i øjeblikket arbejder vi hjemmefra. Under normale omstændigheder har vi en god kantineordning med mulighed for at købe mad med hjem, motionsrum og en velfungerende personaleforening, hvor det er muligt at møde kolleger på kryds og tværs.

Ansættelsen

Stillingen er klassificeret i lønramme 37, og ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen for kontraktansættelse af chefer i staten på åremål. Der kan forhandles individuelle tillæg efter erfaring.

Tiltrædelse forventes 1. juni 2021. 

Ansøgning

Søg stillingen via Søg stillingen-knappen nederst i annoncen eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job.

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 28. marts 2021. 

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 15 og 2. samtaler i uge 16.

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Ved ansættelse skal du kunne sikkerhedsgodkendes.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgs- og produktionsdirektør John Jensen på telefon 2328 2337. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR partner Anja Cordtz på telefon 9133 7041.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

Vi arbejder for det innovative Danmark

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet. Vi arbejder for at sikre, at danske virksomheder har rettighederne til deres egne idéer, så vi skaber de bedst mulige forudsætninger for vækst og udvikling både i og udenfor Danmarks grænser. Vores arbejde består eksempelvis i, at:

  • skabe de bedst mulige vilkår for, at danske virksomheder kan sikre deres rettigheder nationalt og internationalt.

  • afdække virksomheders behov og vejlede i, hvordan de sikrer og udnytter deres rettigheder optimalt.

  • udstede patenter og registrere design, varemærker og brugsmodeller.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
28-03-2021
Kviknummer
LJA-81772419
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
28-03-2021
Kviknummer
LJA-81772419
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed