Gem annonce

Udviklingsorienteret konsulent

BL - Danmarks Almene Boliger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2022

der kan kvalitetssikre og lede projekter og arrangementer om alment byggeri og boligområder

AlmenNet er en udviklingsforening for byggeri og boligområder, som indsamler og videreformidler viden og best practices til den almene boligsektor gennem udviklingsarbejde. AlmenNet skal være den førende videnshub inden for alment byggeri og boligområder, hvor vi skaber og driver udvikling i måden, vi bygger og bor på i fremtiden! Den ambition er du med til at indfri.

I AlmenNet bliver du en del af et dynamisk team på tre med fælles ansvar for arbejdsopgaverne og som i samarbejde med AlmenNets bestyrelse sikrer, at AlmenNet er relevant og værdifuld for vores medlemmer. Vi er samtidig en del af interesseorganisationen BL Danmarks Almene Boliger, hvor vi dagligt sparrer med dygtige kolleger og kender de relevante dagsordener i den almene sektor.

Hvilke arbejdsopgaver skal løses?

Du sidder for bordenden sammen med bl.a. direktører og byggechefer fra almene boligorganisationer, når nye udviklingsprojekter sættes i gang. Her er det din opgave at lede, drive og koordinere processen. Kvalitetssikring i processen, og at udviklingsprojekterne munder ud i anvendelsesorienterede anvisninger, er helt centralt.

I samarbejde med sekretariatet kommer du til at stå for en stor del af planlægningen og afviklingen af både større og mindre arrangementer som vores Projekt Topmøde i foråret 2023, hvor vi samler vores medlemmer, vidensorganisationer og finansielle samarbejdspartnere for at igangsætte nye og innovative projektpartnerskaber.

Du får med andre ord mulighed for at arbejde med en bred og varieret opgaveportefølje og udvikle dine kompetencer i samspil med dine kolleger i AlmenNet og BL. Vi arbejder fokuseret, men giver os også tid til faglige diskussioner om byggeriets udvikling, boligområder og kollegialt samvær. Du tilrettelægger selv din arbejdsdag med afsæt i, hvad opgaverne kræver og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Din profil

Du er en eminent netværker, du kan planlægge og proaktivt drive processer fremad med blik for, hvad opgaven kalder på og justere undervejs. Du kan bringe relevante fagligheder i spil og omsætte andres input til planer og leverancer. Ord som struktureret og løsningsorienteret beskriver dig godt.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har dokumenteret erfaring med ledelse af eller koordinering af udviklingsprojekter, designprocesser, funding, arrangementsafvikling og -planlægning.
 • Har mod på at være centrum i større forsamlinger.
 • Omsætter teori til praksis.
 • Er innovativ.

Du har en videregående uddannelse af samfundsfaglig karakter med berøringsflade til fx design, bystudier eller arkitektur.

Vi kan tilbyde

 • En spændende arbejdsplads med alsidige og udviklende opgaver
 • En ny stilling, som du selv skal være med til at forme
 • En organisation med et højt niveau af videndeling og åbenhed
 • Arbejdsopgaver som du selv har stor indflydelse på
 • Søde kolleger med forskellig baggrund og alder
 • Samarbejde med mange boligorganisationer og samarbejdspartnere
 • En arbejdsplads tæt på Rådhuspladsen

Søg jobbet

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send straks en ansøgning.

Vi ønsker stillingen besat fra den 1. august 2022 (afhængig af sommerferie).

Frist

Ansøgningsfristen er onsdag den 1. juni klokken 12:00. Vi afholder samtaler den 13. - 17. juni og anden runde samtaler den 20. - 24. juni.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe eller skrive til Niklas Jarnit, sekretariatsleder i AlmenNet, nja@bl.dk på telefon: 2320 9436.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

BL behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her https://bl.dk/om-bl/behandling-af-personoplysninger-i-rekrutteringsprocessen/

 

AlmenNet

AlmenNet er en brugerdrevet forening for almene boligorganisationer og boligadministrationer, som arbejder med udvikling og fremtidssikring af det almene byggeri igennem medlemsdrevne udviklingsprojekter, netværk og videndeling inden for byggeri, beboerinddragelse, bæredygtighed, byudvikling, fællesarealer, digitalisering og effektivisering, arkitektur, helhedsplanlægning m.m. Læs mere på almennet.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83582409
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

BL - Danmarks Almene Boliger

Adresse
Studiestræde 50
1554
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2022
Ansøgningsfrist
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83582409
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce