Gem annonce

Udviklingsorienteret finansiel controller til Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-03-2020

Brænder du for controlling og regnskaber, og har du lyst til at arbejde med udviklingen af samtlige regnskabsmæssige facetter af et statsligt regnskab? Så er du måske vores nye kollega.

Vejdirektoratet søger en udviklingsorienteret controller, der vil bidrage til at sikre velfungerende regnskabsprocesser, gode interne kontroller og en fortsat øget regnskabskvalitet i en offentlig virksomhed med stor, politisk bevågenhed.

Dine opgaver

Du kommer til at sidde i en nøgleposition i en afdeling, hvor vi arbejder på at redefinere vores position i organisationen som en mere udadgående, opsøgende og digital funktion. Derfor søger vi én, der med sin personlighed, udadvendte tilgang og faglige ballast vil være med til at videndele og samarbejde på tværs af organisationen.

Du kommer til at arbejde med stort set alle discipliner inden for finansiel controlling og drift, og din opgave bliver blandt andet at bidrage til:

  • Regnskabsanalyser og udvikling af ledelsesinformation, herunder udarbejdelse af kvartals-, halvårs- og årsregnskaber
  • Videreudvikling af interne kontroller centralt og decentralt
  • Udarbejdelse af regnskabsvejledninger og understøtte vores økonomiserviceteam
  • Forberedelse og kvalitetssikring af revisionsmateriale  
  • Afstemning og opfølgning på balanceposter  
  • Sikre regnskabsmæssig drift samt udvikling og digitalisering af skabeloner og værktøjer til at løse regnskabstekniske problemstillinger
  • Forretningspartner for den øvrige organisation i forhold til finansiel controlling

Vi tilbyder en udviklende, men også krævende stilling. Der er gode muligheder for faglig udvikling og tæt samarbejde med dedikerede kollegaer på tværs af økonomiområdet og med andre faggrupper i Vejdirektoratet.

Din profil

Du har som minimum en kontoruddannelse med speciale i økonomi, gerne en HD-R eller lignende. Du har mindst 2-4 års relevant erhvervserfaring indenfor controlling fra en større regnskabsafdeling, gerne en statslig eller anden offentlig organisation. Du er superbruger af Excel, og hvis du har erfaring med SAP, vil det være en fordel.

Du behersker de regnskabsmæssige principper, som ligger til grund for vores arbejde. Du kan med andre ord selv regne den ud og hjælpe med eventuelle tilretninger af regnskabsmæssige problemstillinger f.eks. igennem komplekse bogføringer.

Du lægger vægt på samarbejde og har et stort engagement og drive i forhold til at sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen. Du er som person udadvendt og sætter en ære i altid af aflevere et godt gennemarbejdet materiale indenfor den angivne deadline. 

Om os

Du bliver en del af finansteamet med otte engagerede og kompetente kollegaer. Teamet er en del af Vejdirektoratets regnskabsafdeling på i alt 13 medarbejdere. Du vil til daglig referere til afdelingslederen i Regnskab.

Du bliver ansat i én af de mest ambitiøse økonomifunktioner i staten. Vi har en ambition om at være blandt de bedste økonomifunktioner i staten, og derfor stiller vi store krav til kvaliteten i opgaveudførslen samt evnen til at sikre et godt og konstruktivt samarbejde med kollegaer og resten af Vejdirektoratet.

Økonomiområdet består af ca. 45 medarbejdere og omfatter udover regnskabsafdelingen også en budgetafdeling, en analyseafdeling og en afdeling for virksomhedsstyring (business controlling).

Vi tilsigter generelt en god balance mellem arbejdsliv og fritid og øvrigt socialt sammenhold, eksempelvis gennem en af Vejdirektoratets mange sportsforeninger. 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Du ansættes som controller og forventet opstart er snarest muligt.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Regnskab, hvor du ansættes i Økonomiområdet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Zanne Tømming på zat@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 15. april 2020. Samtalerne vil om muligt blive afholdt i uge 17.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79944269
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-03-2020
Ansøgningsfrist
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79944269
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed
Gem annonce