Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til Socialtilsyn Hovedstaden

Frederiksberg Kommune - Socialtilsyn Hovedstaden

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2022

Socialtilsyn Hovedstaden søger en udviklingskonsulent, der er motiveret for at udvikle kvaliteten af det driftsorienterede tilsyn med plejefamilier og sociale tilbud, til gavn for borgerne. Du vil komme til at arbejde sammen med og understøtte kompetente og erfarne tilsynskonsulenter, hvis primære opgave er at sikre borgernes ret til et liv med relevant og kompetent støtte. Der venter socialtilsynet en række spændende nye opgaver forude i forhold til at bidrage til at styrke specialiseringen på hele det specialiserede socialområde, og du vil få rig mulighed for at præge opgaveløsningen.

Arbejdsopgaver:

Som udviklingskonsulent i Socialtilsyn Hovedstaden bliver en af dine primære opgaver at identificere udviklingspotentialer i organisationen og at omsætte disse til konkrete udviklingsinitiativer. Du bliver også ansvarlig for en række implementeringsopgaver i organisationen i samarbejde med ledelse og kollegaer. Formålet er at kvalificere og ensarte vores tilsynspraksis og at udbrede nyeste viden på området.

Dine konkrete opgaver kommer eksempelvis til at bestå af at foretage interne kvalitative og kvantitative analyser af tilsynsopgaven. Du skal planlægge og facilitere undervisning og temadage for fagsektionerne, samt gennemføre vidensopsamling og understøtte videndeling på tværs af organisationen. Du skal ligeledes deltage i og være tovholder på diverse udviklings- og implementeringsarbejdsgrupper. 

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med ledelsen, tilsynskonsulenter, jurister og økonomikonsulenter. Derudover skal du samarbejde med de fire øvrige socialtilsyn og Socialstyrelsen, om at sikre et kompetent og ensartet tilsyn på tværs af landet. Dette sker bl.a. ved deltagelse i en national implementeringsarbejdsgruppe.

Du vil ligeledes blive ansvarlig for at understøtte tilsynskonsulenternes arbejde ved fx at udarbejde relevante arbejdsgangsbeskrivelser, der understøtter opgaveløsningen, og du vil sammen med dine kolleger i udviklingsteamet stå i spidsen for implementering af ny lovgivning, faglige vejledninger mv. Du skal også bidrage til at indsamle og udbrede viden af relevans for tilsynsopgaven.

Derudover skal du bidrage med at vedligeholde og udvikle ansøgningsskemaer, arbejdsgangsbeskrivelser og skabeloner mv. og indgå i vagtordning vedr. besvarelse af vores whistleblowerhenvendelser.

Vi lægger vægt på, at du:

Har gode analytiske egenskaber og har blik for både detaljerne og helheden. Du har stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner, gennemslagskraft og kan kommunikere med forskellige fagligheder. Vi forventer, at du har viden om det sociale område, og kan trække på teoretisk viden om og/eller praksiserfaring med implementerings- og udviklingsopgaver. Flere uddannelsesbaggrunde vil kunne være relevante for stillingen. Du kan fx have en akademisk uddannelse, eller du kan have en socialfaglig uddannelse med relevant efteruddannelse eller erfaring.

Til gengæld kan vi tilbyde:

  • Mulighed for at sætte et stort præg på udviklingen af tilsynet og tilbuddene på det sociale område.
  • Bred berøring med socialområdet.
  • Et udviklende og uformelt arbejdsmiljø præget af tværfagligt samarbejde.
  • Rig mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver selvstændigt og med stor fleksibilitet.

Hvem er vi:

Som udviklingskonsulent hos os vil du blive en del af staben, bestående af cirka 15 medarbejdere, heriblandt økonomikonsulenter, jurister, kontorfuldmægtige, andre udviklingskonsulenter og studentermedhjælpere. Staben understøtter socialtilsynets tre fagsektioner, hvor vores tilsynskonsulenter godkender og fører tilsyn med sociale tilbud på henholdsvis plejefamilieområdet, voksenområdet og børne- og ungeområdet. Du vil blive en del af et lille udviklingsteam på i alt tre medarbejdere.

Frederiksberg Kommune varetager opgaven med drift af Socialtilsyn Hovedstaden i hovedstadsområdet på vegne af de øvrige 28 kommuner i regionen. Socialtilsynet gik i drift den 1. januar 2014 og har i dag ca. 70 medarbejdere og løser opgaven med at føre tilsyn og godkende nye tilbud og plejefamilier på det specialiserede socialområde. Socialtilsyn Hovedstaden fører tilsyn med cirka 500 sociale tilbud og 800 plejefamilier. Organisatorisk er Socialtilsyn Hovedstaden placeret i Børne- og Ungeområdet i Frederiksberg Kommune og har til huse på Frederiksberg Rådhus.

Ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2022.

Du kan se job- og personprofil for stillingen her

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er den 10. juni 2022. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 20. og 21. juni 2022. Ved første samtale vil du indledningsvist blive stillet en case-opgave, hvorefter der vil være en egentlig ansættelsessamtale. Eventuel anden samtale vil blive afholdt 23. juni 2022.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte stabsleder Kristina Vang Jensen på krje06@frederiksberg.dk eller tlf. 91333204.

Frist:

10. juni 2022, 12:00

Jobområde:

Administration

Afdeling/institution:

Socialtilsyn Hovedstaden

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune - Socialtilsyn Hovedstaden

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2022
Udløber
10-06-2022
Kviknummer
LJA-83651017
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune - Socialtilsyn Hovedstaden

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-05-2022
Ansøgningsfrist
10-06-2022
Kviknummer
LJA-83651017
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed