Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til HR og Udvikling

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2020

Hvis du har erfaring med ledelses- og organisationsudvikling og lyst til at gøre en forskel for den grønne omstilling, så har vi en stilling med spændende udfordringer!

I Energistyrelsen arbejder vi for at realisere målsætningen om 70 pct. reduktion af drivhusgasser i Danmark i år 2030 og for den grønne omstilling både herhjemme og ude i verden.

Vi vil tage ansvar for fremtiden. Vi står midt i en transformation, som er nødvendig for at nå de ambitiøse, politiske mål i forhold til klimadagsordenen.

I HR- og Udvikling har vi en vigtig opgave med at understøtte disse mål, og vi søger derfor en dygtig kollega, som med sit strategiske blik kan bidrage til at løse opgaven.

Om jobbet

Som udviklingskonsulent er du en drivende kraft i arbejdet med at styrke Energistyrelsens strategiske organisationsudvikling. Det gør du gennem et tæt samarbejde med direktionen, chefgruppen og naturligvis dine kolleger. Du er synlig i organisationen, og du bidrager til at gøre en forskel. Du har blikket rettet mod fremtidens udfordringer, og du ser de forandringer, vi skal igennem for at nå målet. Du rådgiver ledelsen, udarbejder oplæg til styringskoncepter og driver sagerne sikkert frem. Du er proaktiv og har blik for at håndtere såvel større projekter som daglige opgaver. Og så forstår du at samarbejde og dele viden.

Nogle af dine opgaver vil være at:

  • Planlægge og facilitere seminarer og workshops,

  • drive strategiske udviklingsprojekter,

  • udvikle værktøjer til brug for strategisk ledelse,

  • effektivisere og optimere processer samt

  • etablere kompetenceudvikling for ledere.

 

Som udviklingskonsulent er du med til at formulere og drive de initiativer, der skal understøtte os i at arbejde på nye måder og med innovative metoder. I dette arbejde skal du understøtte Energistyrelsens kernefortælling og styrke vores værdier, kultur og mindset.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse og solid erfaring med organisatorisk udvikling og forandringsledelse. Du er vant til direktionsbetjening og har gerne erfaring fra staten. Det vil være en fordel, hvis du har efteruddannet dig inden for projekt- eller forandringsledelse og har en pallette af værktøjer og metoder til indfrielse af organisationens mål og ambitioner.

Som person drives du af at gøre en forskel. Du er nysgerrig, fleksibel og har en proaktiv tilgang til dit arbejde. Dine kolleger og samarbejdsparter oplever dig som en god kommunikator, og du forstå at motivere og engagere dine omgivelser. Du motiveres af at få ting til at ske i organisationen.

Du er ansvarsbevidst med en systematisk tilgang til dit arbejde, og du skaber værdi gennem dit samarbejde med kolleger og resten af organisationen. Derfor har du også nemt ved at skabe relationer.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med at udvikle teams og styrke de synergier, der skal drive opgaverne fremad. Du har forretningsforståelse og et nysgerrigt blik for, hvad der rører sig i organisationen. Du forstår at bringe de rette kræfter i spil for at styrke det tværgående samarbejde.

Til gengæld lover vi dig, at du vil få masser af sparring fra gode kolleger med holdånd og en ledelse, der giver dig både støtte og plads.

Om os

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 500 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

HR & Udvikling er en del af Center for Organisation, som omfatter Økonomi, Digitalisering, IT, direktionssekretariat samt Jura. I HR & Udvikling samles kræfterne for at understøtte de mange udviklingsinitiativer og for at udnytte de synergier, der opstår, når der arbejdes tværorganisatorisk. Målet er at samtænke organisationsudvikling, så initiativerne udnyttes strategisk og således, at Energistyrelsen er rustet til at håndtere de kommende års forandringer, krav og forventninger til den grønne omstilling.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i udgangspunktet som specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten afhængigt af kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Energistyrelsen ønsker at fremme ligestilling, hvorfor alle kvalificerede uanset etnisk tilhørsforhold, race, religion, køn eller alder opfordres til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte HR- og Udviklingschef Trine Heidemann Jansen, telefon 2096 1792 eller souschef Henriette Orholm, telefon 3395 5616.

Ansøgning

Du søger via www.ens.dk/job. Benyt knappen "Søg stillingen" i forbindelse med stillingsopslaget.

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest lørdag den 26. september 2020.

Samtaler forventes afholdt uge 38-39 med henblik på tiltrædelse 1. november 2020 eller snarest derefter.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen samt en færdighedstest.

Medarbejderne er Energistyrelsens vigtigste aktiv. Vi bestræber os på at ansætte de bedste kvalificerede og de bedste kollegaer - og vi lægger vægt på en professionel ansættelsesproces.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Energistyrelsen

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
33 92 67 00
Adresse 2
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2020
Udløber
26-09-2020
Kviknummer
LJA-81070826
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Tlf: 33 92 67 00
Praktisk information
Indrykket
11-09-2020
Ansøgningsfrist
26-09-2020
Kviknummer
LJA-81070826
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Strategi og udvikling
Beliggenhed