Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til Center for Politik og HR

Frederikssund Kommune

Frederikssund, Nordsjælland

Indrykket
17-02-2021

Er du i stand til både at fordybe dig i faglige komplekse problemstillinger og samtidig have blik for helheden? Har du en god organisationsforståelse og er du i stand til at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og administration? Så er du måske en af vores to nye udviklingskonsulenter.

 

Har du lyst til en varieret og spændende hverdag, hvor opgaverne spænder vidt? Opgaverne spænder fra projektledelse af tværgående udviklingsprojekter, hvor dine kompetencer som projektleder sættes i spil i forhold til fagområderne - til betjening af direktion, politikere og MED-system.

 

Om stillingerne

Vi søger én konsulent med minimum et par års relevant erhvervserfaring, samt én konsulent der er helt (eller næsten) nyuddannet. Begge med en relevant uddannelsesmæssig baggrund som for eksempel cand.scient.adm., cand. scient.pol., cand. scient.soc. og med mod på en stejl læringskurve og en bred øvebane. Du får erfarne kollegaer og ledere, som du kan sparre med.

 

Som udviklingskonsulent bliver du en del af afdelingen HR og Strategi, der er én af to afdelinger i Center for Politik og HR. Afdelingen er en central stabsfunktion, der understøtter hele organisationen indenfor HR og personale samt løser udviklingsopgaver og varetager projektledelse af tværgående strategiske udviklingsprojekter. Du får otte engagerede kollegaer i afdelingen og yderligere 12 kollegaer i Politik og Jura, som er den anden afdeling i centret.

 

Dine opgaver

Som udviklingskonsulent er de væsentligste opgaver:

  • projektledelse af tværgående udviklingsprojekter

  • udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg til direktion, MED-system og det politiske niveau

  • procesfacilitering og -bistand til de øvrige centre med henblik på bl.a. omstillinger og effektiviseringer

  • understøttelse af afdelingslederen og centerchefen i arbejdet med forskellige projekter, ad hoc-opgaver med mere

  • styring og koordinering af forskellige opgaver på tværs af organisationen med henblik på at understøtte helheder og sammenhæng i opgaveløsningen.

 

Derudover skal du være indstillet på at give dine kollegaer en hånd med, når det er nødvendigt også i situationer, hvor det ikke er indenfor dit eget arbejdsområde.

 

Forventninger til dig

Vi søger to kollegaer, der kan navigere på alle niveauer i organisationen og som har en god politisk forståelse. Du motiveres af at arbejde med udvikling og trives med en omskiftelig hverdag. Du har stærke analytiske og kommunikative evner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist, både mundtligt og skriftligt.

 

Vi ser gerne, at du har erfaring med projektledelse, og du har måske tidligere arbejdet med direktions- eller politikerbetjening eller har et ønske om at komme til det. Du skal kunne arbejde struktureret, selvstændigt og sikre den fornødne fremdrift i opgaveløsningen.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et selvstændigt og spændende job tæt på den politiske og administrative ledelse. Du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og med gode muligheder for at selv at sætte præg på opgaveløsningen.

 

Du bliver en del af en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer med en høj faglighed, som værdsætter samarbejde og en uformel omgangstone og samtidig en stor berøringsflade til resten af organisationen. Afdelingen er en del af et nyetableret center Center for Politik og HR hvor der er plads til gode ideer, nye tiltag og hvor strategisk udvikling, helhedstænkning og tværgående koordinering er i fokus.

 

Du kommer til at referere til afdelingslederen for HR og Strategi.

 

Ansættelsesforhold

Vi er en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst.

 

Du kan læse mere om Frederikssund Kommune på www.frederikssund.dk

 

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen kan du kontakte Centerchef, Merete Pagter på mpmoe@frederikssund.dk  eller telefon 21 13 46 76.

 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist søndag den 14. marts kl. 22.00.

 

Første samtaler forventes afholdt onsdag den 17. marts og fredag den 19. marts. Anden samtaler forventes afholdt onsdag den 24. marts.

 

Stillingerne ønskes besat med tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. maj 2020.

 

Mere om stillingen

Ansættelsesforhold: Fastansættelse, fuldtid

Tiltrædelse: 01. maj 2021

Kontakt: Centerchef, Merete Pagter, mpmoe@frederikssund.dk eller telefon 21 13 46 76

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederikssund Kommune

Adresse 1
Torvet 2
3600 Frederikssund
Danmark
Adresse 2
Torvet 2
3600 Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-02-2021
Udløber
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81729144
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederikssund Kommune

Adresse
Torvet 2
3600
Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-02-2021
Ansøgningsfrist
14-03-2021
Kviknummer
LJA-81729144
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed