Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingskonsulent til Byggeri København

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-05-2023

København er i en rivende udvikling, og byens vækst betyder, at der i de kommende år skal opføres nye skoler, daginstitutioner, sociale institutioner mv. i et historisk stort omfang. Byggeri København står som Københavns bygherre for opførelsen af projekterne.

 

Du vil få en vigtig opgave med at udvikle og vedligeholde det strategiske overblik over vores byggeportefølje. Du vil bl.a. være med til at styrke overblik og viden i det enkelte projekt og understøtte kommunikationen omkring byggeprojekterne - både i normalsituationen, og når et projekt er udfordret.

 

Om stillingen

Du vil sammen med dine tre kollegaer, der sidder med lignende ansvarsområder, få til opgave at koordinere og have overblik over porteføljen af byggeprojekter for fx Børne- og Ungdomsforvaltningen, Socialforvaltningen eller Kultur- og Fritidsforvaltningen.

 

Herudover kan du få til opgave at betjene forskellige ledelsesfora, hvor byggeprojekternes indhold og fremdrift drøftes samt få generelle ledelsesbetjeningsopgaver såsom besvarelse af politikerspørgsmål, udarbejdelse af notater til fx overborgmesteren, et politisk udvalg mv.

 

Du vil komme tæt på de enkelte byggeprojekter bl.a. med det formål at kunne understøtte projektlederne i at sikre en god og rettidig dialog og forventningsafstemning med vores interessenter i det enkelte projekt. Herudover kan du forvente at få ansvar for dataopsamling, deltagelse i større udviklingsprojekter på tværs af Byggeri København om fx god brugerinddragelse, særlige kommunikationsindsatser mv.

 

Om os

Vi er ca. 110 medarbejdere, som er ansvarlige for ca. 200 igangværende byggeprojekter. Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi er 15 medarbejdere. Du vil få en samarbejdsflade med de øvrige stabsfunktioner, byggeprojektledere og ByKs ledelsesgruppe.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau og har lyst til at sætte din viden og evner i spil for Byggeri København. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, men det er ikke et krav.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • arbejder struktureret og kan bevare overblikket over mange forskelligartede opgaver - nogle gange med korte deadlines

  • kan danne tætte samarbejdsrelationer på tværs af faggrupper og arbejdsområder

  • er processtærk og serviceminded samt har erfaring med eller mod på at betjene mødefora på ledelsesniveau

  • er en god kommunikatør både skriftligt og mundtligt

  • har gåpåmod og sætter pris på faglig udfordring og udvikling

  • har styr på detaljer og kan skabe det store overblik

 

Vi tilbyder

Et spændende arbejde med stor mulighed for selvstændigt ansvar. Vi lægger vægt på din udvikling - både formel kompetenceudvikling gennem kurser mv. og uformelt gennem udvikling af og med dine arbejdsopgaver.

 

Ansættelse vil, afhængigt af erfaring, være som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst og efter forhandling med den faglige organisation.

 

Stillingen er på fuld tid og med mulighed for både fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og for hjemmearbejde. Tiltrædelse ønskes den 1. september 2023.

 

Vil du vide mere?

Læs mere om ByK på http://byk.kk.dk/

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte sekretariatschef Sarah F. Berthelsen på 2116 1691.

 

Søg via linket senest tirsdag den 20. juni 2023

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 26.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-05-2023
Udløber
20-06-2023
Kviknummer
LJA-84801784
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-05-2023
Ansøgningsfrist
20-06-2023
Kviknummer
LJA-84801784
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed