Gem annonce

Udviklingschef

Vestforsyning

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
12-06-2024

Vestforsyning er en vigtig aktør i den grønne omstilling i Nordvestjylland. Vores indsigt i vores forsyningsarter og kommende teknologi inden for PtX, vores tætte samarbejde med ejer, virksomheder og universiteter, vores kommercielle mindset og ikke mindst vores medarbejderes viden og vilje til udvikling er et solidt udgangspunkt for at indfri vores ejers, Holstebro Kommunes, ambitioner på miljøområdet.

Vi har en stærk udviklingsprofil, ikke kun inden for områder, som medfører klima- og miljøforbedringer, men også videreudvikling af produktionen af fjernvarme, fastholdelse af en fortsat høj forsyningssikkerhed på alle områder samt en række tekniske udviklingsaktiviteter.

Vi mener selv, vi har en veldrevet organisation og er konkurrencedygtige på kerneforretningen. Det bruger vi som platform for en strategi, der giver plads til både de helt store og de mange små udviklingsprojekter, der til sammen gavner den grønne omstilling og sikrer en omkostningseffektiv og stabil forsyning i Nordvestjylland. Strategi 2022-2026 har hovedpunkterne:

  • Grøn omstilling og bæredygtighed
  • Lokal multiforsyning i dansk verdensklasse
  • Åben for partnerskaber for fremtidens forsyning.

Det er på disse vigtige dagsordner, at du som udviklingschef - sammen med dine 6 kompetente medarbejdere i udviklingsafdelingen - vil få en afgørende rolle.

Udviklingsafdelingen er central i forhold til selv at identificere projektmuligheder, kvalificere andres ideer og sikre en professionel forretningsudvikling. Der er mange små og store eksempler på igangværende projekter, bl.a.:

  • Etablering af Energipark Holstebro-Struer
  • Mulighedsanalyse for fjernvarmeforsyningen i Holstebro og Struer
  • Forsyning af vand til kommende PtX-anlæg i Idomlund samt anvendelse af overskudsvarme til fjernvarmeforsyningen.

I den nærmeste fremtid forventer vi, at udviklingsafdelingen har fokus på projektmuligheder inden for:

  • El-producerende anlæg (uden begrænsning på omsætning og i hele DK) (mere vind, solcelleanlæg mv.)
  • Varmeproducerende anlæg (skal være til rumopvarmningsformål i lokalområdet) (store varmepumper, solvarme, anlæg til udnyttelse af varme i restprodukter/termisk energi mv.)
  • Udvidelse af den kommercielle, tilknyttede virksomhed (inden for el, varme, vand og spildevand).

Det er en åbenlyst attraktiv stilling - udviklingschefen får en nøglerolle for både Vestforsyning og Nordvestjylland.

Administrerende direktør Christian Hagelskjær siger det med andre ord:

 

"Jeg vil rigtig gerne finde en udviklingschef, der kombinerer den grønne omstilling med et kommercielt perspektiv. En, der finder og opdyrker de muligheder, vi vitterlig har i Vestforsyning for at gøre en forskel for vores kunder og ejere."

Stillingen har mange facetter, og vi efterspørger en bred erfaringsbaggrund, der kan komme fra mange forskellige organisationstyper og med forskellige uddannelser. Vi har rigtig mange ønsker - også flere, end der er plads til her.

Dog vil vi i udvælgelsen særlig vægte erfaring med projektledelse, analytisk konceptudvikling, forhandlinger, juridisk indsigt, erfaring med funding nationalt og fra EU, samt erfaring med samarbejde på bestyrelses- og direktionsniveau. Og så skal man være et menneske, en leder, der spænder bredt og ved, hvad der skal til, når ideer skal kvalificeres, projekter skal besluttes, og beslutninger skal blive til virkelighed.

Du kan læse mere om stillingen og den efterspurgte profil i det uddybende notat.

Du kan også i fortrolighed kontakte konsulent Thomas Gajhede, Mercuri Urval, på telefon 2084 1030 eller e-mail: thomas.gajhede@mercuriurval.com.

Du er også velkommen til at kontakte direktør Christian Hagelskjær på telefon 9612 7310 eller e-mail: ch@vestforsyning.dk.

Ansøgningsfristen udløber den 13. august 2024 kl. 10.00.

Om virksomheden

Læs mere om Vestforsyning på www.vestforsyning.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vestforsyning

Adresse 1
Nupark 50
Adresse 1
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-06-2024
Udløber
13-08-2024
Kviknummer
LJA-85541888
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vestforsyning

Adresse
Nupark 50
7500
Holstebro
Praktisk information
Indrykket
12-06-2024
Ansøgningsfrist
13-08-2024
Kviknummer
LJA-85541888
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce