Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingschef

HK Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-06-2023

Vi søger en visionær og strategisk orienteret chef med stærke lederkompetencer, som har udviklings-og forandringsaktiviteter og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

 

HK er landets næststørste fagforbund og arbejder for at sikre gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og yder støtte og rådgivning i forhold til job og karriere for medlemmerne.

 

Opgaven

HK har et højt ambitionsniveau i forhold til at tænke i digitale løsninger, der skaber værdi for medlemmerne, og samtidig få optimeret driften og udviklingen af de platforme og systemer, vi anvender. Et af virkemidlerne er at bringe medarbejdere sammen på tværs af fagligheder og organisatoriske enheder.

 

Det bliver en central opgave for den nye udviklingschef at udvikle den måde, vi bedriver udvikling på i HK, så den tager udgangspunkt i medlemmernes behov og i værdierne og kulturen i HK. Du skal med et strategisk perspektiv sætte en fælles retning for udviklingsafdelingen og samtidig arbejde på at definere afdelingens faglige identitet. Som et element i dette skal udviklingsafdelingen arbejde videre med mission og vision for HKs digitale og forening-/forretningsmæssige udvikling.

 

Afdelingen har pt. 12 engagerede medarbejdere (og et antal vakante stillinger) fordelt på tre medarbejdergrupper; IT-projektledere, udviklingskonsulenter og robotics-udviklere. Du skal sikre et godt arbejdsmiljø og skabe psykologisk tryghed i en relativ ny afdeling i udvikling.

 

Du bliver en del af forbundets ledergruppe.

 

Kompetencer

Du skal have stærke ledelsesmæssige kompetencer og erfaring med forskellige ledelsesdiscipliner, herunder især med personaleledelse og forandringsledelse. Du skal kunne lede digitale transformationsprocesser og skabe sammenhold og fællesskab i en afdeling i udvikling og samtidig kunne navigere i en kompleks organisation.

 

En veludbygget værktøjskasse er vigtig for, at du kan lede vigtige og forskellige strategi- og forandringsprocesser, ligesom det også forventes, at du kan implementere beslutninger. Derfor skal du have viden om og erfaring med at lede og gennemføre forskellige typer af processer og projekter.

 

Det forventes endvidere, at chefen har en tydelig personlig og faglig integritet og fremstår robust og velovervejet i vanskelige og til tider dilemmafyldte situationer.

 

Du har formentlig erfaring fra - og lyst til at arbejde i - en politisk og/eller medlemsstyret organisation, ligesom det er en selvfølge, at du deler værdier med HK.

 

Personlige egenskaber

Vi forventer, at du er en empatisk og rummelig leder med stærke sociale og relationelle kompetencer, som har en nysgerrig og tillidsfuld tilgang til medarbejderne og organisationen. Du prioriterer samarbejdet og har en anerkendende og åben ledelsesstil, ligesom du evner at lede medarbejdere med forskellige fagligheder og ledelsesbehov. Dine indsatser skal præges af autenticitet, ordentlighed og pragmatisme som grundlag for at opnå den nødvendige legitimitet og respekt.

 

Andet

Læs mere om stillingen på www.muusmann.com. Her kan stillings- og personprofilen ses.

 

Tiltrædelse: 1. august 2023.

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 18. juni 2023.

 

Kontakt gerne forbundssekretær Marianne Heide, tlf. 20 40 88 03, administrationschef Rasmus Darling tlf. 27 10 02 23 eller Lars Muusmann fra MUUSMANN, tlf. 40 76 72 27.

 

Stillingen søges via MUUSMANNS hjemmeside www.muusmann.com

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

HK Danmark

Adresse 1
Weidekampsgade 8
2300 København S
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
02-06-2023
Udløber
18-06-2023
Kviknummer
LJA-84831079
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

HK Danmark

Del dette job

Virksomhedsinformation

HK Danmark

Adresse
Weidekampsgade 8
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-06-2023
Ansøgningsfrist
18-06-2023
Kviknummer
LJA-84831079
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed