Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udlændingestyrelsen søger stærk økonomiprofil til styring af budget og regnskabscontrolling

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
28-05-2020

Har du lyst til at arbejde med store budgetter og endnu større regneark på et område med stor politisk bevågenhed? Og kunne du tænke dig at arbejde med både driftsbudgetter og forskellige metoder til at sikre en retvisende opfølgning på styrelsens økonomi? Så er en stilling i Kontoret for Økonomi og Indkvartering noget for dig.

 

Lidt om alt det vi tilbyder

Kontoret er ansvarligt for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab og varetager derudover opgaver vedrørende indkøb og udbud samt bygningsmæssige og økonomiske opgaver i relation til driften af asylcentre samt viceværtsopgaver på to asylcentre. Kontoret har tre teams på økonomiområdet to teams der inden for styrelsens drift beskæftiger sig med alle opgaver lige fra finanslov, budget- og aktivitetsstyring til regnskabsopfølgning, og ét team der står for økonomien på asylcenterområdet.

 

Vi tilbyder en stilling med mange spændende udfordringer og mulighed for over tid at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver på økonomiområdet. Du kommer til at arbejde indgående med styrelsens økonomi, og du får gode muligheder for kompetenceudvikling.

 

Du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede økonomiopgaver inden for Udlændingestyrelsens brede opgaveportefølje, der omfatter bevillinger på både styrelsens driftsområde og asylcenterområdet. Du vil både blive inddraget i udviklingsopgaver og daglige driftsopgaver i tæt samarbejde med fagkontorerne og styrelsens øverste ledelse. En af de første større opgaver vil være at styrke budgettering og opfølgning i relation til Udlændingestyrelsens driftsbudget.

 

De primære arbejdsopgaver vil over tid omfatte en blanding af følgende opgaver:

 • budgetlægning og løbende opfølgning på styrelsens interne driftsbudget

 • udarbejdelse af prognoser

 • controlling på regnskabsområdet og identifikation af risikoområder ift. potentielle uregelmæssigheder eller manglende registrering af oplysninger

 • udarbejdelse af økonomisk ledelsesinformation, herunder månedlige afrapporteringer og statusnotater til styrelsens ledelse

 • budget- og regnskabsanalyser

 • videreudvikling af økonomistyring og rapportering generelt 

Du får 30 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er engagerede i arbejdet, og viden er noget, vi deler samtidig lægger vi også stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

 

Vores forventninger til dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund, f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.merc.aud. eller en revisionsmæssig baggrund.

 

Vi forestiller os, at vores nye kollega har et par års erfaring med økonomistyring eller revisionsopgaver i staten eller fra lignende stillinger, og at du har lyst til at prøve kræfter med nye opgaver på økonomiområdet, som kræver en tæt og praksisnær tilgang til opgaveløsningen.

 

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

 • er i stand til hurtigt og sikkert at få et overblik over store datamængder

 • er fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst

 • er effektiv, engageret og resultatorienteret

 • kan formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist i skrift og tale

 • har gennemslagskraft og kan overholde korte deadlines

 • er med til at skabe et godt arbejdsmiljø 

Udlændingestyrelsen benytter sig af de statslige it-systemer, som stilles til rådighed af Statens It og Økonomistyrelsen. Vi forventer, at du har flair for anvendelse af it-systemer, og det er en fordel, hvis du har erfaring med bl.a. Navision, LDV, SKS og QlikView.

 

Yderligere information

Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

 

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved den 15. juni 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

 

Udlændingestyrelsen tilbyder dig fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

 

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Lisa Torup på telefonnummer 35 30 82 83 eller på e-mail lit@us.dk.

 

Søg stillingen

Klik på knappen nederst og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 10. juni 2020, kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 25. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

 

 

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

 

Ministeriet har omkring 1400 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, samt fra den 1. august 2020 Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Farimagsvej 51
4700 Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2020
Udløber
10-06-2020
Kviknummer
LJA-80344375
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Farimagsvej 51
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-05-2020
Ansøgningsfrist
10-06-2020
Kviknummer
LJA-80344375
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed