Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udlændingestyrelsen søger dygtige og engagerede studenter til højaktuelle opgaver inden for udlændingeområdet

US, Ryesgade 53

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2018

Udlændingestyrelsen søger et antal studentermedhjælpere, der kan bistå med forskelligartede administrative opgaver i forhold til sagsbehandlingen af udlændinges ophold i Danmark. Der er tale om faste og midlertidige stillinger.

Om stillingerne
Udlændingestyrelsens hovedområde er administration af lovgivningen om udlændinge. Det vil sige, at styrelsen behandler ansøgninger om asyl, familiesammenføring og visum m.m. Fælles for alle områder er, at Udlændingestyrelsen træffer afgørelser om udlændinges ophold i Danmark. Udlændingestyrelsen træffer vigtige afgørelser for ansøgeren, der søger asyl, ægtefællen, som ønsker at blive genforenet med sin familie og for mennesker, der gerne vil have mulighed for at opholde sig i Danmark i en periode.

Styrelsen varetager også en lang række andre opgaver på udlændingeområdet, f.eks. opgaven med at sørge for indkvartering af asylansøgere og vilkårene for de indkvarterede, herunder sundhed, undervisning og aktivering. Endelig bistår styrelsen Udlændinge- og Integrationsministeriet i forhold til ministerbetjeningsopgaver, ligesom der deltages i internationalt arbejde på udlændingeområdet.

Som studentermedhjælper i Udlændingestyrelsen varetager du lettere sagsbehandling, skrive- og kopieringsopgaver samt andet forefaldende arbejde inden for Udlændingestyrelsens kerneområder.

Om dig
Du læser f.eks. jura eller en anden relevant samfundsfaglig uddannelse på for eksempel 2. eller 3. år af bacheloruddannelsen. Du har flair for forvaltningsret, og du kunne godt tænke dig at arbejde med udlændingeområdet.

Du bliver udfordret fagligt og personligt og bliver en del af et politisk præget miljø, hvor vi forventer, at du:

  • er robust, serviceminded og udadvendt
  • udviser modenhed og professionalisme i din fremtræden
  • er åben og fleksibel
  • er kvalitetsbevidst og grundig
Det er desuden en fordel, hvis du har:
  • anden relevant erhvervserfaring f.eks. med kontorarbejde
  • erfaring med Microsoft Office pakken
  • gode it-kundskaber
Din nye hverdag
Du skal arbejde i et af Udlændingestyrelsens fagkontorer, der sagsbehandler på forskellige områder inden for udlændinges ophold i Danmark. Du vil indgå i et spændende og fagligt stærkt miljø, hvor kvalitet vægtes højt, og hvor tempoet er højt. I fagkontorerne bliver du en del af en gruppe engagerende og fagligt dygtige medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Du vil samtidig få godt indblik i arbejdet som fuldmægtig inden for Udlændingestyrelsens kerneområder.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-Fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK-overenskomsten). Stillingerne er normeret til 15 timer i gennemsnit pr. uge.

Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Serdal Benli på telefonnummer 61 98 35 48 eller mail sbe@uim.dk, som er fuldmægtig i Koncern HR.

Det bemærkes, at der bliver gennemført et sikkerhedstjek af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå sikkerhedstjek under hele din ansættelse.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis eller karakterblad mv. senest tirsdag den 29. maj 2018 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtalerne hurtigst muligt efter fristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. marts 2020. Center for Asyl er placeret i Allerød/Hørsholm og forventes ikke flyttet.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: udlændinge og
integration. Ministeriet har omkring 1200 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International
Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, herunder
Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

Del dette job

Kontakt
US, Ryesgade 53
Ryesgade 53
2100 København Ø
Tlf
61983548
Praktisk information
Oprettet
16-05-2018
Udløber
29-05-2018
Kviknummer
LJA-61059140
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

US, Ryesgade 53

Adresse
Ryesgade 53
2100
København Ø
Tlf 61983548
Praktisk information
Oprettet
16-05-2018
Udløber
29-05-2018
Kviknummer
LJA-61059140
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration
Beliggenhed