Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesledere til Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København

Indrykket
22-02-2018

- kan du fremtidssikre Danmarks mest succesfulde professionsbacheloruddannelse?

 

Vil du være med til at udvikle vores uddannelsestilbud, så vi også i fremtiden kan tilbyde Danmarks mest relevante tekniske lederuddannelse? Har du sans for ledelse, udvikling og erhvervslivets langsigtede behov? Så er du måske en af de to uddannelsesledere, vi har brug for til Maskinmesterskolen København.

 

Hos os er klasseværelset en del af erhvervslivet

MSK uddanner fremtidens tekniske ledere i kontinuerlig dialog med det erhvervsliv, vi er en integreret del af. Vi har støt øget vores optag gennem de sidste 10 år, og der er rift om vores studerende, både når de skal i praktik, og når de er færdiguddannet. Den positive udvikling afspejles af vores nye domicil i Lyngby, hvor laboratorier, værksteder og undervisningslokaler giver både studerende og undervisere optimale rammer for deres virke. Udviklingen har også resulteret i et krav om, at vi optager og uddanner endnu flere maskinmestre i fremtiden.

 

Du udvikler fremtidens uddannelsestilbud på MSK

Som uddannelsesleder på MSK har du det overordnede ansvar for, at skolens faglige miljøer holder højeste niveau og har en tæt relation til professionen og erhvervslivet. Du går forrest, både når det gælder den langsigtede udvikling af maskinmesteruddannelsen, og når det gælder den daglige ledelse samt faglige og pædagogiske udvikling af vores ca. 40 dygtige undervisere. Sammen med vores undervisere og med input fra erhvervslivet udvikler du nye, relevante tekniske uddannelser og kurser, der sikrer vores fortsatte vækst og eksistensberettigelse. Udover det, vil dine arbejdsopgaver i punktform være at:

 

  • Lede og tilrettelægge kompetenceudviklingsforløb i samarbejde med adjunkter og lektorer
  • Bidrage til den fortsatte udvikling og implementering af MSKs strategi
  • At videreudvikle og kvalitetssikre vores internationale uddannelsesforløb, primært hos vores samarbejdspartnere i Sydkorea og i Kina.
  • Undervise i ca. 4 lektioner om ugen.

 

 

Erfaren leder med sans for dialog  

Du er uddannet enten maskinmester eller ingeniør, helst med en ledelsesoverbygning, eller du har en universitetsgrad inden for samfundsvidenskab, uddannelsesforskning/planlægning eller administration. Du er sandsynligvis allerede i gang med et flot karriereforløb i den teknisk funderede del af det private erhvervsliv eller inden for uddannelsessektoren. Du er vant til at lede og til at skabe bemærkelsesværdige resultater gennem dine medarbejdere, og du gør det i en atmosfære af gensidigt tillidsfuldt samarbejde.

 

Som person er du arbejdsom og vedholdende, og du er en god rollemodel for samarbejde på tværs af organisationen. Du er god til at analysere de processer, sammenhænge og helheder, du indgår i, og til at definere ønskede forandringer og mål for dem. Din ledelsesstil er synlig, anerkendende og tillidsfuld, så du skaber gode og konstruktive relationer omkring dig. Men du er heller ikke bange for at skære igennem, når der skal træffes en beslutning. 

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter til era@msk.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Erik Andreassen på mail: era@msk.dk eller studieleder Anette Orup på mail: ao@msk.dk. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og senest fredag den 30. marts 2018 kl. 12.00.

 

OM MSK

Maskinmesterskolen København hjælper danske og internationale organisationer med at drive energi og materiel ved at uddanne næste generation af maskinmestre. Maskinmesterskolen København ligger på Gyrithe Lemches Vej i Lyngby, nord for København, og er en del af Campus Lyngby. Det sikrer en relevant forskningsmæssig tilknytning til uddannelsens vigtigste fagområder.

Del dette job

Kontakt
Maskinmesterskolen København
Gyrithe Lemches Vej 20
2800 Kongens Lyngby
Praktisk information
Oprettet
22-02-2018
Udløber
24-03-2018
Kviknummer
LJA-56627786
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Maskinmesterskolen København

Adresse
Gyrithe Lemches Vej 20
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-02-2018
Udløber
24-03-2018
Kviknummer
LJA-56627786
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed