Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelseskonsulent til Uddannelse & Superbrugerservice til Koncern IT

Region Sjælland, Koncern IT

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
10-11-2022

Er du en skarp formidler? Vi søger uddannelseskonsulent til Uddannelse & Superbrugerservice til Koncern IT

Kan du skabe kompetenceopbyggende uddannelsesmaterialer på sundhedsområdet, så har vi lige nu en ledig stilling. Region Sjælland står overfor at implementere nye systemer på det billeddiagnostiske område, og i denne stilling D får du mulighed for at arbejde med uddannelsesstrategi, udvikling af uddannelsesplaner, -materialer, kommunikation og gennemførsel af uddannelsen.

Velkommen til IT Service i Koncern IT Et stærkt fagligt fællesskab

Du vil blive ansat i IT Service i teamet Uddannelse & Superbrugerservice. IT Service er indgangen til Koncern IT i Region Sjælland. IT Service består af 5 teams. Vores fælles mål er at yde den bedste service overfor regionens it-brugere. Vi er ca. 80 medarbejdere, og vi holder til på Ringsted Sygehus. Vi arbejder aktivt med at have et godt arbejdsmiljø, og vi har en uformel omgangstone blandt kollegaer. Vi er optaget af at spille hinanden gode, og selvom det lyder som en floskel, er det faktisk vores mantra og noget, vi går op i.

Om teamet fortæller funktionschef Pia Fisher Warming "Du bliver en del af et team, hvor der er højt til loftet med en meget hjælpsom kultur, og hvor det går stærkt. Vi går op i at støtte brugerne i løsning af deres opgaver. På den måde er vi med til at skabe mere tid til patienten, men også skabe den bedste behandling gennem IT-understøttelse. Vores IT-service er til gavn for både brugere og borgere i Region Sjælland".

Din hverdag vil være særligt koncentreret om ét program

En stor del af din tid vil blive brugt på programmet Strategisk Udvikling af det Billeddiagnostiske Område (SUBO). Det vil blive din opgave at være med til skabe uddannelsesstrategien for udbredelsen af de systemer, der ligger under SUBO programmet. Generelt arbejder Uddannelse & Superbrugerservice med kompetenceopbyggende aktiviteter, superbrugerorganisation indenfor Sundhedsplatformen, kommunikative opgaver og kursusadministration specielt indenfor det kliniske felt, men vi kigger også ind i det administrative område. Når du ikke er i programmet, vil du blive en del af de kompetenceopbyggende aktiviteter, vi ellers arbejder med blandt andet indenfor Sundhedsplatformen, hvor vores opgave er at udarbejde uddannelsesmaterialer.

I teamet står vi overfor at kigge på, hvordan vi skal arbejde fremadrettet både som team, men også med uddannelser blandt andet indenfor Sundhedsplatformen. Hvilke metodiker, hvordan vi bringer digitale værktøjer i spil og får skabt processer omkring drift og vedligeholdelse af de uddannelsesområder, vi er ansvarlige for. Alt det vil du blive en del af og være med til at sætte dit præg på.

Du vil blive en del af en region, hvor vi samarbejder på kryds og tværs for at lykkes med vores opgave. Det er vigtigt, at du forstår og kan afdække brugernes behov. Til gengæld får du mulighed for at samarbejde med forskellige faggrupper i et spændende felt mellem IT og klinisk arbejde på tværs af regionen. Vi har en vigtig opgave i at klæde brugerne på til at anvende de kliniske systemer på den mest optimale måde, hvorved vi er med til at skabe mere tid til den enkelte patient.

Har du en baggrund inden for uddannelsesområdet og en anerkendende tilgang?

Vi forestiller os, du har en faglig baggrund indenfor uddannelsesområdet, gerne med kendskab til sundhedsvæsenet. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende for os, men det er væsentligt, at du har solide kompetencer eller tilsvarende erfaring inden for uddannelse, formidling, kommunikation og læring.

Du trives med at sparre med mange forskellige faggrupper og har en anerkendende tilgang til dine omgivelser. Du deler gerne viden og søger input fra andre. Du formår at bringe dit personlige og faglige engagement videre i motivationen af kolleger og samarbejdspartnere.

Du er selvledende, kan strukturere din hverdag og komme i mål med dine opgaver. Du kan håndtere at modtage ustrukturerede opgaver og strukturere dem, så de kan håndteres. Du tænker kreativt og er ikke bange for at udfordre, vi plejer. Du er vedholdende, hvilket er en styrke, når du skal problemløse på tværs af organisationen. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at holde overblikket og roen, og derfor bliver du ikke skræmt af komplekse problemstillinger eller af at arbejde under tidspres. Du ved, du er en del af en politisk styret organisation og kan godt lide den dynamik, det skaber i hverdagen.

Vil du gøre karriere hos os?

Send os gerne din ansøgning senest fredag den 9. december 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 50 og 51 2022. Vi ønsker tiltrædelse den 1. februar 2023 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning. Der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte IT Servicechef Pia Warming Fischer på mail pifi@regionsjaelland.dk eller telefon 29 61 90 41.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson(er):

Navn: Pia Warming Fischer

Stilling: Funktionschef

Email: pifi@regionsjaelland.dk

Mobile: 29619041

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland, Koncern IT

Adresse 1
Ringsted Sygehus
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-11-2022
Udløber
09-12-2022
Kviknummer
LJA-84234591
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland, Koncern IT

Adresse
Ringsted Sygehus
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-11-2022
Ansøgningsfrist
09-12-2022
Kviknummer
LJA-84234591
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Sundhed
Beliggenhed