Gem annonce
Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole,

Danmark
11-05-2018

Uddannelsesdirektør- Læring og pædagogisk udvikling

Kontakt

Syddansk Erhvervsskole

Risingvej 60
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2018
Udløber:
04-06-2018
Kviknummer:
LJA-60764643
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Syddansk Erhvervsskole søger et pædagogisk fyrtårn, der har ambition om at uddanne Danmarks dygtigste og udvikle uddannelser i særklasse

 

Syddansk Erhvervsskole er en ambitiøs erhvervsskole med et bredt uddannelsestilbud på både efteruddannelses-, erhvervsuddannelses- og det erhvervsgymnasiale område. Skolen har en klar vision om at uddanne Danmarks dygtigste, og som uddannelsesdirektør for læring og pædagogisk udvikling skal du sikre, at skolens uddannelsestilbud samt kvaliteten i undervisningen understøtter denne vision.

 

Du får en central rolle i organisationen og skal være med til at understøtte skolens samlede pædagogiske udvikling i samarbejde med chefer, ledere og lærere, ligesom du sammen med den øvrige direktion skal sikre, at skolen indfrier de strategiske mål.

 

Syddansk Erhvervsskole prioriterer den pædagogiske indsats, som uddannelsesdirektøren forventes at sætte sig i spidsen for, og som bl.a. forventes at blive omdrejningspunktet for den samlede pædagogiske kompetenceudvikling på skolen.

 

Du får ansvaret for alle skolens uddannelser. Derudover skal du understøtte vidensdeling og sikre sammenhæng mellem de mange faglige miljøer med afsæt i den pædagogiske fællesnævner.

 

Du tilbydes et job med spændende ledelsesmæssige udfordringer i en organisation, der vægter udvikling af såvel de fysiske rammer som pædagogisk indhold og du får en række engagerede og kompetente kolleger på alle niveauer i organisationen - et godt fundament for at skabe unikke uddannelser.

 

Den rette profil har dokumenteret erfaring med at drive den pædagogiske udvikling på en uddannelsesinstitution eller fra lignende funktion i en anden organisationsform og har bred viden om og indsigt i uddannelsessektoren. Ledelsesmæssigt forventes den nye uddannelsesdirektør at have klare visioner for udvikling af uddannelser, samt et solidt teoretisk og erfaringsmæssigt fundament for et inspirerende pædagogisk udviklingsarbejde. Som person forventes den nye uddannelsesdirektør at være en dygtig kommunikator, der sikrer både følgeskab og engagement ved implementering af nye indsatser, og samtidig formår at identificere og understøtte nye ideer i organisationen.  

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Syddansk Erhvervsskoles direktør Lars Bregnehøj på telefon 30 43 30 07 og/eller Mercuri Urval; Jesper Lund på telefon 4045 3435 og Anja Lange på telefon 4049 2026.

 

Læs mere om stillingen og ansøgningsproceduren i det uddybende notat samt tilhørende bilag her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=53660&refno=DK-04899

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-04899). Ansøgningsfristen udløber den 4. juni 2018, kl. 10.00.

 

Syddansk Erhvervsskole udbyder 35 erhvervsuddannelser, den erhvervsgymnasiale uddannelse HTX med i alt 11 studieretninger, samt en række kurser og efteruddannelse. Syddansk Erhvervsskole rummer mangfoldig i sammensætningen af medarbejder- og elevgrupper, og er en skole med fokus på at udvikle mennesker, nærmere bestemt 5300 årselever og 800 medarbejdere, der dagligt er at finde på en af skolens matrikler i Odense, Vejle og Grindsted. Skolen har mere end 150 års erfaring inden for uddannelsesområdet.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Akademiker til implementering af web-tilgængelighed i det offentlige

Digitaliseringsstyrelsen
Frist: 
06-06-2018

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger sekretariats- og udviklingschef

Region Hovedstaden - Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Frist: 
11-06-2018

Udviklingsorienteret jurist til adjunkt eller lektor stilling

Professionshøjskolen Absalon
Frist: 
01-06-2018

Kommunikationschef til Børn- og Ungeforvaltningen

Odense Kommune
Frist: 
06-06-2018
Lignende job
Greve Kommune
Greve, Storkøbenhavn
Frist:
01-06-2018
Solrød Kommune
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
03-06-2018