Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudskonsulent til DR Koncernindkøb

DR - DR-Byen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-05-2023

I DR Koncernindkøb under DR Økonomi håndterer vi alt lige fra store forretningskritiske EU-udbud til annonceringer og mindre anskaffelser i DR-regi. Vi har ansvar for de strategiske og operationelle indkøbsprocesser i DR, der er med til at sikre DRs position som Danmarks største public service-institution, der understøtter dansk kultur, fællesskaber og demokrati. Som udbudskonsulent vil du komme helt tæt på forretningen og bidrage med rådgivning indenfor udbudsjuridiske og indkøbskommercielle spørgsmål, herunder også med fokus på bæredygtighed og samfundsansvar.

Vi tilbyder

Vi har lige nu en ledig stilling, hvor vi tilbyder at blive en del af et stærkt fagligt fællesskab, der sammen løfter DR Koncernindkøbs samlede årlige indløbsvolumen på ca. 800 mio. kr. Vi kalder det ikke et fællesskab uden grund: hos os gør vi en dyd ud af at sparre med hinanden, vi deler glædeligt ud af viden og erfaringer, og vi har et solidt fundament, der baserer sig på tillid og tryghed.

Vi varetager mange forskelligartede opgaver både i omfang og kompleksitet. Det betyder, at vi i høj grad kan tilpasse opgaverne ud fra dine faglige interesser og dit erfaringsgrundlag. Vi arbejder med øje for den enkeltes løbende faglige udvikling, og vi er sammen om at løfte hinanden og opgaverne.

Opgaver og ansvar

Som udbudskonsulent skal du gennemføre konkurrenceudsættelser og udbud, hvor du i tæt samspil med forretningen får ansvar for at drive processen fra analyse og indkøbsstrategi, til gennemførelse af udbudsprocessen samt kontraktstyring ligesom du vil bistå med løbende rådgivning inden for udbudsjuridiske og indkøbskommercielle spørgsmål. Opgaverne kan have forskellige karakter, så der vil være rig mulighed for at dyrke og udvikle sin faglighed i forskellige sammenhænge.

Du bliver en nøglefunktion i det indkøbsfaglige samarbejde med afdelingerne i DR. Med DRs størrelse spænder vores indkøb bredt, og det kan både dække over udbudspligtige indkøb som apps, distributionsforbindelser, køretøjer, medieforskning til indkøb af konsulent- og serviceydelser, byggeopgaver mv. Det stiller krav til os i forhold til varetagelse af DRs interesser som helhed, og samtidig har DR en unik samfundsbevågenhed, der kræver en særlig grad af professionalisme i de udbud og indkøb, vi foretager.

Organisering

Vi er DR Koncernindkøb under Jura, Indkøb og Rettigheder, der er en del af direktørområdet DR Økonomi, Teknologi og Medieproduktion. Teamet består af 13 medarbejdere fordelt på 10 udbudskonsulenter, 1 analytisk administrativ medarbejder, 1 student og 1 teamleder. Som en del af DRs centrale indkøbsfunktion vil du få en bred kontaktflade ud i organisationen gennem faste samarbejdspartnere ligesom der vil være mulighed for at deltage i tværgående fagprojekter.

Om dig

Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller andet relevant, og du har en solid indsigt i udbudsret, gerne både fra din uddannelse og fra relevant erhvervserfaring. Hvis ikke du er nyuddannet har du gerne flere års erfaring i en udførende rolle i udbudsprojekter. Vi har muligheden for at tilrettelægge opgaverne fleksibelt, så de passer til dit niveau. Du er en dygtig kommunikator, der evner at oversætte juridisk stof til andre fagligheder, ligesom du kan skabe stærke samarbejdsrelationer. Du agerer selvstændigt og professionelt, og du har lyst til at bidrage til den gode stemning i afdelingen.

DRs fællesskab

Som Danmarks største public service-organisation leverer vi indhold, der giver danskerne lyst til at vide mere om det vigtige uanset hvor og hvornår man ønsker det. Vi arbejder for at styrke fællesskaber, demokrati og kultur, og dét skaber en særlig stolthed og glæde ved det arbejde, vi leverer og i de opgaver, vi løfter. Vi tilstræber diversitet og mangfoldighed, og hos os er der plads til at være ambitiøs og karrierebevidst samtidig med, at der er tid til det vigtige ved siden af arbejdet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Irene Gabel på telefon 2966 9610 eller på mail irga@dr.dk.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Du søger ved at klikke Søg stillingen nederst.

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2023. Vi afholder samtaler løbende.

Startdato er angivet til snarest muligt. Det vil nærmere bestemt være efter sommerferien med opstart enten midt august eller pr. 1. september, alt efter hvilke andre forpligtelser den rette kandidat måtte have.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DR - DR-Byen

Adresse 1
Emil Holms Kanal 20, opg. 6.-2
0999 København C
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
LJA-84782823
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DR - DR-Byen

Adresse
Emil Holms Kanal 20, opg. 6.-2
0999
København C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-05-2023
Ansøgningsfrist
11-06-2023
Kviknummer
LJA-84782823
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale
Beliggenhed