Gem annonce

Udbudskonsulent

Folketinget

Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2019

Folketinget søger en erfaren udbudskonsulent, som i et nyoprettet team skal udvikle og professionalisere udbud og indkøb. Din rolle vil primært være bistand på it-området.

Folketinget har ca. 100 it-løsninger, som understøtter det parlamentariske arbejde. Udbudsformen varierer fra komplekse EU-udbud med markedsdialog, forhandling og agil udvikling til SKI-udbud og mere simple indkøb under udbudsgrænserne.

Du skal i samarbejde med projektledere og chefer styre udbudsprocesser og give klar og tydelig rådgivning og sparring undervejs. Du lægger vægt på at opbygge gode samarbejdsrelationer og er en trænet forhandler, der har forståelse for samspillet mellem juridiske, kommercielle og politiske aspekter.

Dine primære arbejdsopgaver
Du har ansvaret for at tilrettelægge og gennemføre udbud i samarbejde med de faglige enheder. I den proces sørger du for:

  • At gennemføre markedsanalyser og udarbejde udbudsmateriale

  • At rådgive om valg af udbudsform og strategi

  • At tilrettelægge og deltage i forhandlinger

  • At bistå ved evaluering af ansøgninger og tilbud

  • At overdrage aftaler efter udbud og yde kontraktjuridisk bistand, kontraktopfølgning og bistand til leverandørstyring.

Du er en af et team på tre udbudskonsulenter, hvoraf den ene fungerer som faglig koordinator. Teamet yder støtte og service til de forskellige enheder og projektledere i Folketingets Administration. I har hver især særskilt ansvar for egen opgaveportefølje.

Din arbejdsplads
Vi er 11 medarbejdere i Økonomikontoret, som varetager opgaver i forbindelse med budget, regnskab, indkøbspolitik/udbud, rejser, forsikring og gruppestøtte. Vores faglige miljø er udviklende og udfordrende. Vi vægter videndeling, kvalitet i vores service og et godt socialt miljø.

Vi har kontakt med mange interessenter, både i og uden for huset i form af samarbejdspartnere, leverandører og myndigheder. Du får derfor relationer til mange både internt og eksternt. 

Din profil
Du er uddannet cand.jur. eller tilsvarende og kan yde juridisk rådgivning af høj kvalitet indenfor udbudsret. Du har flere års praktisk erfaring indenfor udbudsret og indkøb af it-ydelser, herunder udbud af komplekse it-projekter.

Du kan yde juridisk bistand af høj kvalitet og gøre denne forståelig og praktisk håndterbar for ikke-jurister. Du har væsentlig erfaring med udbud og koncipering af kontrakter, herunder it-kontrakter. Du kommunikerer klart og tydeligt.

Du arbejder selvstændigt, er udadvendt, proaktiv og dynamisk, og du har lyst til at tage et stort ansvar. Du skaber gode samarbejdsrelationer og er en holdspiller, der forstår, at resultater kun kan nås i et tæt samarbejde med kolleger i hele organisationen. Du evner at balancere det faglige, kommercielle og det politiske. Du lægger vægt på videndeling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. I dagligdagen tilrettelægges den fleksibelt i dialog med økonomichefen. Der er gode muligheder for efteruddannelse, deltagelse i faglige netværk m.v.

Du er ansat i henhold til overenskomst mellem Folketingets direktør og AC.

Information og ansøgning
Ring til økonomichef Allan Blom på tlf. 33 37 37 60, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du sender din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger online via www.ft.dk.

Ansøgningsfrist: torsdag den 31. januar 2019 kl. 12:00. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 6 og 8.

Du begynder i jobbet den 1. april 2019.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt
Folketinget
Christiansborg
1240 København K
Web
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
31-01-2019
Kviknummer
LJA-69555531
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
31-01-2019
Kviknummer
LJA-69555531
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Jura
Beliggenhed
Gem annonce