EWII A/S

EWII A/S,

Kolding
04-09-2017

Udbudskonsulent

Kontakt

EWII A/S

Kokbjerg 30
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2017
Udløber:
04-10-2017
Kviknummer:
LJA-49065206
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbsafdelingen i EWII søger en udbudsspecialist med en stærk faglig profil inden for offentlige udbud. Du ansættes i en moderne og innovativ energivirksomhed, hvor Indkøbsafdelingen varetager det strategiske indkøb på tværs af alle koncernens mange forskelligartede datterselskaber.

 

Indkøb af varer og ydelser

Vi ønsker at styrke afdelingens kompetencer inden for udbudsreglerne, da vi oplever en øget aktivitet på dette område. Vi søger derfor en systematisk og selvstændig person med fokus på egne mål samtidig med, at du formår at fokusere på forretningens behov og den samlede gevinst. Som en ny kollega i afdelingen bliver du en del af et meget motiveret og kompetent team med en stærk holdånd. 

 

Udbudsstøtte til forsyningsselskaber

Du får ansvaret for at supportere indkøb for de selskaber i koncernen, som er underlagt forsyningsvirksomhedsdirektivet, hvilket er TREFOR El-net, TREFOR Vand og TREFOR Varme. Dette indebærer blandt andet at arbejde med indkøb af produkter, gravearbejde og rådgivningsydelser. Du bliver bindeleddet mellem den relevante forretningsenhed og juraafdelingen.

 

Dine primære opgaver bliver:

 

  • vurdere udbudspligt i de enkelte indkøb

  • udarbejde udbudsmateriale, kontraktudkast og kravspecifikationer i samarbejde med brugergrupper 

  • offentliggøre, gennemføre og afslutte EU-udbud og udbud med grænseoverskridende interesse samt være tæt på forretningen og sikre, at Indkøbsafdelingen er på forkant med, hvad forretningen efterspørger   

  • gennemføre indkøbsanalyser for at sikre strategiske og effektive indkøb 

  • implementere, forankre og følge op på aftaler 

  • Vurdering, prioritering, planlægning, styring, forhandling, kontraktskrivning og opfølgning bliver en integreret og væsentlig del af din hverdag.

 

Stillingen er beliggende i vores hovedsæde i Kolding.

 

Erfaring med offentlige indkøb

Du har indgående kendskab til reglerne og processerne for EU-udbud. Du er vant til at gennemføre køb, som er underlagt udbudsregler og have end-to-end ansvaret for processen. Vi forventer, at du er ambitiøs med en selvstændig og systematisk arbejdsform, som sikrer, at du når i mål. Du er løsningsorienteret og grundig med gode forhandlingsevner, men har også den tålmodighed, der skal til, for at få andre mennesker med på dine ideer. Du er desuden en god formidler og kommunikativt stærk.

 

Forretning med hjerte

Det er med god grund, at vi har 570 passionerede medarbejdere. Vi ligger top-in-class på arbejdsglæde i forhold til det private danske arbejdsmarked, og vi er stolte af hver dag at være med til at gøre en forskel for vores kunder. Vil du være en af vores passionerede kolleger, arbejde i sunde rammer og være med til at udvikle, tænke nyt og sikre en bæredygtig fremtid? Det vil bl.a. Ole, Pernille og Maria, som du kan møde i filmen til højre.

 

Søg stillingen nu

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender ved at klikke på Ansøg. Har du spørgsmål til jobbet eller EWII som arbejdsplads, kan du kontakte Narcis J. Rytter på telefon 2835 7315 eller HR Partner Anne Hilman på telefon 2688 3302. Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på EWII.com. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på www.EWII.com.   

 

 

OM EWII

EWII Koncernen er en national energikoncern med internationale aktiviteter. Virksomheden tager aktivt del i udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier - herunder vindstrømproduktion, elkøretøjer og brændselsceller og velfærdsteknologiske løsninger.

 

EWII sælger energi og tilbyder energirådgivning og køleteknik. Derudover leverer EWII el, fjernvarme, fiberbredbånd og drikkevand.

 

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 550 medarbejdere og omsætter for ca. 1,7 mia. kr. om året.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Jurist til arbejde med finansiel lovgivning

Finans Danmark
Frist: 
28-06-2018

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018
Lignende job
Aasted
Farum, Nordsjælland
Frist:
30-06-2018