Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudskonsulent (barselsvikar)

Evida

Viborg, Midtjylland

Indrykket
22-10-2020
Vil du som udbudskonsulent sætte dit aftryk på en helt ny virksomhed med 35 års erfaring?

Som nationalt selskab er Evida ansvarlig for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Og du har netop nu mulighed for at komme med på holdet, så du sammen med 400 dygtige kollegaer kan være med til at bygge en ny virksomhed op fra bunden. En ny virksomhed med rødder tilbage til etableringen af gasnettet og naturgassens indtog.
Vores dygtige kollega fra indkøbsafdelingen skal på barsel, og vi søger derfor lige nu en vedholdende, pålidelig og kvalitetsbevidst udbudskonsulent, som har indgående kendskab til udbud, udbudsregler og udarbejdelse af rammeaftaler.
Så er du knivskarp til udbudsprocesser og til at skabe gode indkøbsaftaler, kan du blive en del af holdet og sammen med tre kolleger få mulighed for at påvirke opbygningen og udviklingen af afdelingen.

Dine arbejdsopgaver
Som udbudskonsulent hos os, kan du være med til at skabe en forandring, der ikke alene får betydning for opbygningen af Evida, men også for fremtidens energiforsyning i Danmark. Forandring handler om at skabe noget nyt, flytte sig og skifte retning, men forandring kræver også, at du tør gå forrest og følge nye veje.
Din vigtigste opgave vil være at sikre, at der altid er gode aftaler til rådighed for Evidas mange funktioner og opgaver. Du sikrer, at indkøb foretages efter gældende lovgivning, og at vi får den ønskede kvalitet til den bedste pris.

Du får din hverdag på vores kontor i Viborg sammen med vores udbudskonsulent, to udbudsjurister og indkøbsleder. Vi varetager alle indkøbsaftaler og udbud i Evida. Det gælder fx et nyt ERP-system, bygherrerådgivning eller tekniske anskaffelser kort sagt: alt det, vi skal bruge for at få et gasdistributionsselskab til at fungere.

Du kommer derfor til at arbejde med indkøbs- og udbudsopgaver af forskellig karakter, og størstedelen af vores udbud gennemføres med forhandlingsrunder, som du selv varetager. Du får rig mulighed for sparring med kolleger både i og uden for din faggruppe, men det er dig, der er specialist på dit område.

Din profil
Da der ligger en høj grad af faglighed i funktionen, ser vi gerne, at du har erfaring med reglerne inden for forsyningsvirksomhedsdirektivet - alternativt udbudsloven samt en god forståelse for forhandling. Teknisk indsigt eller erfaring med tekniske udbud vil være en fordel, men ikke et krav. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er dine kompetencer og din personlighed, der er vigtigst for os

Du har gennemslagskraft og en opsøgende samt vedholdende tilgang til opgaverne - også i en omskiftelig hverdag. Du trives i en meget udadvendt funktion, er god til at kommunikere og kan skabe gode relationer til mange forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du er desuden energisk, serviceminded, og bidrager til Indkøbsteamets trivsel og faglige udvikling.


Vi tilbyder
Du bliver en del af en nyetableret afdeling, som du kan være med til at præge, og samtidig får du gode muligheder for at udvikle dig selv og dine kompetencer.

Vi har flade hierarkier og hjælper hinanden i hverdagen og sparrer tæt om opgaverne. Du vil opleve, at afdelingen har en høj arbejdsmoral og en faglig stolthed kombineret med en afslappet og humoristisk stemning. Og vi tager selvfølgelig godt imod vores nye kolleger.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbsleder Jacob Kynde, tlf. 25 19 41 09.

Læs mere om os på evida.dk, og send os din ansøgning på evida.dk/job.

Ansøgningsfrist er den 15. november 2020, og vi forventer at gennemføre samtaler uge 47 med henblik på tiltrædelse snarest muligt.

Om Evida
Evida er det statslige distributionsselskab, som distribuerer gas til 400.000 danske gasforbrugere og står for drift og vedligehold af det så godt som landsdækkende gasdistributionsnet. Evida er et resultat af sammenlægningen af HMN GasNet og Dansk Gas Distribution, som fandt sted 1. oktober 2019.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Evida

Adresse 1
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Danmark
Tlf
25194109
Praktisk information
Oprettet
22-10-2020
Udløber
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81299165
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Evida

Adresse
Vognmagervej 14
8800
Viborg
Tlf: 25194109
Praktisk information
Indrykket
22-10-2020
Ansøgningsfrist
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81299165
Jobtype
Vikar/barsel
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed