Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudsjurist til Klima, Energi- og Forsyningsministeriets koncernindkøbsfunktion

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2021

Vil du være en del af et ministerium, hvor klimaet står øverst på dagsorden? Vil du bidrage til at sikre råderummet til den grønne omstilling? I koncernindkøbsfunktionen skal vi sikre effektive, grønne og professionelle indkøb.

 

Vi søger en udbudsjurist til koncernindkøbsfunktionen i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

 

I koncernindkøb leverer vi professionel juridisk og kommerciel rådgivning, vi varetager fælles udbud på tværs af ministeriet og yder konkret udbudsbistand til ministeriets otte institutioner. Vi understøtter ministeriet med kontraktstyring og kontraktrådgivning, og vi bidrager med indkøbsanalyser og vejleder i brugen af både statslige indkøbsaftaler og SKI-aftaler.

 

Vi deltager i tværoffentlige fora for indkøb, herunder det statslige arbejde med grønne indkøb og fremme af regeringens grønne indkøbsstrategi.

 

Vi beskæftiger os med indkøb inden for områder som energibesparelser, klimahåndtering, aktiviteter i Arktis samt IT-og data-infrastruktur, og kommer dermed godt rundt i maskinrummet for den grønne omstilling.

 

Som medarbejder i Koncernindkøb får du seks kompetente og erfarne kolleger. Fælles er, at vi alle motiveres af at yde professionel rådgivning, der bidrager til effektivt indkøb i vores ministerium.

 

Dine arbejdsopgaver

Din primære opgave er sammen med dine kolleger i indkøbsfunktionen at yde juridisk sparring og rådgivning til ministeriets institutioner om indkøb og kontrakter.

 

Dine opgaver vil konkret være:

  • Konkret juridisk og kommerciel bistand til ministeriets institutioner i forbindelse med lokale indkøb og udbud

  • Udarbejde indkøbsanalyser og bidrage med beslutningsoplæg til ministeriets ledelsesfora om bl.a. mulige effektiviseringer af indkøb og tiltag til øget compliance.

  • Tovholder for udbudsprocessen i ministeriet herunder markedsafdækning, leverandørdialog mv.

 

Gennem din opgavevaretagelse skal du bidrage til at udbrede bedste praksis inden for indkøb og udbud i ministeriet. Sammen med dine kolleger understøtter du den fortsatte udvikling af effektive, grønne og professionelle indkøb i ministeriet.

 

Om dig

Du har en juridisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur., og ideelt har du erfaring med offentlig indkøb, it-ret, kontrakter og rådgivning, men det er ikke et krav. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du er selvstændig og struktureret i din tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver

  • Du har en pragmatisk tilgang i din juridisk faglige rådgivning og sætter en ære i at se muligheder frem for begrænsninger

  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver

 

Vi forventer, at du har organisatorisk og strategisk tæft, kan begå dig på alle niveauer i en organisation og at du trives med samarbejde. Det er en selvfølgelighed, at du ubesværet skriver om kompliceret stof på en letforståelig måde.

 

Vi tilbyder

Koncernindkøbsfunktionen består af seks AC-medarbejdere og en indkøbschef.

 

Koncernindkøbsfunktionen er placeret i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet. Styrelsen er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt. Vi fokuserer særligt på mulighederne for at sætte data i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det er vores mål at identificere og modne nye måder at dataunderstøtte klimaindsatsen.

 

Du vil få en bred kontaktflade til alle ministeriets institutioner og departementet og vil samarbejde med mange forskellige fagligheder på alle niveauer.

 

Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne, kurser og faglige netværk.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer - i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Tiltrædelse 1. december 2021.

 

Ønsker du yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Sara Facklamm på telefon 2342 8143 eller koncernindkøbschef Michelle Priess på telefon 6139 5166.

 

Ansøgning

Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 10. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt den 15. og 25. oktober 2021.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse 1
Rentemestervej 8
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82691248
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse
Rentemestervej 8
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-09-2021
Ansøgningsfrist
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82691248
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi
Beliggenhed