Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudsjurist til Klima, Energi- og Forsyningsministeriets koncernindkøbsfunktion

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-04-2021

Vil du være en del af en koncern, hvor klimaet står øverst på dagsorden? Vil du bidrage til at sikre råderummet til den grønne omstilling? I koncernindkøbsfunktionen skal vi sikre effektive og professionelle indkøb

Vil du være med til yde professionel juridisk rådgivning og konkret bistand til alle ministeriets institutioner om indkøb og kontrakter? Du vil komme til at beskæftige dig med indkøb inden for områder som energibesparelser, klimahåndtering, aktiviteter i Arktis og IT-og data-infrastruktur, og du vil få en unik indsigt i maskinrummet for den grønne omstilling.

Du får mulighed for at være med i en nyoprettet koncernindkøbsfunktion med et hold af kompetente og erfarne kolleger. Sammen skal I få funktionen til at køre som en professionel og veldrevet enhed og få etableret samarbejder i hele koncernen. Koncernindkøbsfunktionen skal på vegne af hele ministeriet løfte opgaver inden for juridisk og kommerciel rådgivning, kontraktstyring og kontraktrådgivning, bistand til indkøbsaftaler fra Statens Indkøb og SKI samt tværgående indkøbsanalyser og indgåelse af fælles rammeaftaler.

Koncernindkøbsfunktionen er placeret i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt. Vi fokuserer særligt på mulighederne for at sætte data i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det er vores mål at identificere og modne nye måder at dataunderstøtte klimaindsatsen.

Dine arbejdsopgaver

Din primære opgave er sammen med dine kolleger i indkøbsfunktionen at yde sparring og rådgivning til koncernens institutioner om indkøb og kontrakter, udbrede bedste praksis samt yde konkret bistand til gennemførelse af lokale indkøb, herunder markedsafdækning, udbud, leverandørdialog mv.

Derudover skal du bidrage til et samlet overblik over indkøb og kontrakter på tværs af ministeriet, til at udarbejde indkøbsanalyser og forelægge beslutningsoplæg til koncernens ledelsesfora om mulige effektiviseringer af indkøb og tiltag til øget compliance.

Dine kompetencer

Du har en juridisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har interesse for og meget gerne erfaring med indkøb, it-ret, kontrakter og rådgivning. Måske er du nyuddannet og har mod på en stejl læringskurve. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du er struktureret i din tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver

  • Du har en pragmatisk tilgang i din juridisk faglige rådgivning og sætter en ære i at se muligheder frem for begrænsninger

  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver

  • Du har organisatorisk og strategisk tæft og kan begå dig på alle niveauer i en organisation

  • Du trives i et tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper

  • Du skriver ubesværet om kompliceret stof på en letforståelig måde

 

Vi tilbyder

Koncernindkøbsfunktionen består af 5 AC-medarbejdere og en indkøbschef og er en del af stabskontoret Ressourcer, som også har ansvar for økonomi, HR og Intern Service.

Du vil være med til at sætte retningen og opbygge funktionen. Du får en bred kontaktflade til alle ministeriets institutioner og departementet og samarbejder med mange forskellige fagligheder på alle niveauer.

Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne, kurser og faglige netværk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som AC-fuldmægtig eller evt. specialkonsulent afhængigt af dine kvalifikationer - i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Tiltrædelse 1. juli 2021 eller snarest muligt.

Ønsker du yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Ditte Mørup Frederiksen på telefon 4172 9001 eller indkøbschef Michelle Priess på telefon 6139 5166.

Ansøgning

Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 6. maj 2021. Samtaler forventes afholdt den 10. og 12. maj.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse 1
Rentemestervej 8
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-04-2021
Udløber
06-05-2021
Kviknummer
LJA-81979577
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Adresse
Rentemestervej 8
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-04-2021
Ansøgningsfrist
06-05-2021
Kviknummer
LJA-81979577
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed