Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbuds- og indkøbskonsulent til Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune

Bornholm, Bornholm

Indrykket
28-06-2022

Vi søger en udbuds- og indkøbskonsulent til vores udbud- og indkøbsfunktion, der har lyst til at være en del af en dynamisk arbejdsplads med alsidige og udfordrende opgaver. Du vil bl.a. blive projektleder i hele udbudsprocessen for egne udbudsopgaver, med en solid opbakning fra dine kolleger. Motiveres du af en vekselvirkning mellem strategiske og operationelle opgaver, og har du lyst til at bruge dine evner til at få brugernes behov, økonomi, jura og kommunens udbuds- og indkøbspolitik til at gå op i en højere enhed? Så er det dig, vi er på udkig efter.

 

Vi har en ny udbuds- og indkøbspolitik, der skal sætte rammen for kommunens indkøb de næste 4 år. Her skal der bl.a. indtænkes klima og bæredygtighed, når der skal købes varer og tjenesteydelser. Du skal være med til at få den nye politik til at leve i organisationen, så vi når vores mål.

 

Vil du være med til at sikre, at Bornholms Regionskommune foretager sine indkøb bedst og billigst gennem de gode udbud, og samtidigt understøtter kommunens mulighed for at indfri de grønne ambitioner?

 

Så er du måske den kollega vi søger.

 

Hvem er vi?

Udbud- og indkøbsfunktionen består for nuværende af 3 udbudskonsulenter og 2 analyse- og indkøbskonsulenter. Vi hører organisatorisk til i Center for Økonomi og personale. Funktionen varetager en strategisk og tværgående funktion i forhold til kommunens samlede udbud og indkøb. Vi konkurrenceudsætter, forhandler og indgår aftaler, der dækker hovedparten af de anskaffelser af varer og tjenesteydelser, der indkøbes i Bornholms Regionskommune.

 

Om jobbet

Som udbuds- og indkøbskonsulent er du ansvarlig for alle faser i udbudsprocessen og du kommer til at stå for egne udbud, hvor du skal sikre en klar og tydelig rådgivning og sparring undervejs. I samarbejde med de forskellige fagområder i kommunen kommer du til at gennemføre konkurrenceudsættelser og udbud og varetage hele processen fra den indledende analyse til implementering og evaluering af aftalerne. Du vil i det daglige have en bred kontakt til hele organisationen. 

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Indkøbs- og markedsanalyser

 • Rådgivning om bl.a. valg af udbudsform og strategi

 • Projektledelse på de udbudsområder hvor du er hovedansvarlig

 • Håndtere de administrative processer og opgaver relateret til udbud og kontraktindgåelse

 • Implementering i samarbejde med fagcentrene

 

Udover de klassiske udbudsdiscipliner er der mulighed for at du kan få en væsentlig rolle i arbejdet med at implementere den nye udbuds- og indkøbspolitik og herunder fokus på den grønne omstilling.

 

Hvem er du?

 • Du har måske erfaring med udbud - og endda offentlige udbud

 • Du har gerne en relevant videregående uddannelse måske med juridisk islæt, eller erfaring der kan ligestilles hermed. Ideelt set har du erfaring fra en tilsvarende stilling i anden offentlig myndighed, men vi er også indstillet på at ansatte dig, hvis du har det rette engagement som kan opveje eventuel manglende erfaring. Du vil få tilknyttet en erfaren kollega som fast sparringspart på dine første udbud, ligesom vi vil sende dig på nødvendig uddannelse

 • Du har gode samarbejdsevner og er stærk i samarbejde på tværs af organisationen og fagligheder

 • Du er udadvendt og har en opsøgende og vedholdende tilgang til opgaverne

 • Du evner at formidle på skrift og i tale, så din målgruppe forstår dig

 • Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret i en travl og varieret hverdag

 • Du har et godt og smittende humør, er åben og serviceminded.

 

Vi er et lille team med højt til loftet og smil på læben. Vi tilbyder et udfordrende, spændende og varieret job med store muligheder for at gøre en forskel i et uhøjtideligt og levende miljø. Du får god faglig og personlig sparring fra kompetente kolleger og mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

 

Vi tilbyder et varieret job, hvor du vil gøre en forskel. Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

 

Kan du se dig selv i det, er Bornholms Regionskommune måske din kommende arbejdsplads.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Stillingen er på fuldtid.

Ansættelsen er pr. 01-10-2022.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 14-08-2022.

 

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 33 eller 34

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Mogensen på 56924112 eller 51672068.

 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag. 

 

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.

Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Bornholms Regionskommune

Adresse 1
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-06-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83768599
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Job i virksomheden

Bornholms Regionskommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bornholms Regionskommune

Adresse
Ullasvej 23
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-06-2022
Ansøgningsfrist
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83768599
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed