Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbuds- og entreprisejurist til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
04-05-2021

Vil du være en del af et ambitiøst hold, hvor du vil få et stort ansvar og et stærkt fagligt netværk, og som bidrager til at optimere Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses indkøb og byggeri?

 

Så har vi jobbet som udbuds- og entreprisejurist til dig i vores juridiske kompetencecenter i Hjørring.

 

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Jura- og Indkøbsafdeling består af tre sektioner: Udbuds- og Entreprisesektionen, Jura- og Policysektionen samt Indkøbs- og kontraktstyringssektionen. Afdelingen fungerer bl.a. som Ejendomsstyrelsens juridiske og indkøbsfaglige kompetencecenter og består i dag af mere end 30 medarbejdere, hvoraf 16 har juridisk baggrund, og 8 er placeret i Udbuds- og Entreprisesektionen.

 

I Udbuds- og Entreprisesektionen har vi det samlede ansvar for Ejendomsstyrelsens udbuds- og indkøbsfaglige samt entrepriseretlige opgaver. Udbuds- og Entreprisesektionen har således både til opgave at fastsætte bestemmelser og processer for udbuds- og indkøbsvirksomhed i Ejendomsstyrelsen samt at tilrettelægge og gennemføre konkrete udbud/indkøb i tæt og tværfagligt samarbejde med styrelsens øvrige afdelinger.

 

Vi gennemfører hvert år udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelse inden for en lang række forskellige områder og bistår hvert år med gennemførelsen af nogle af de fagligt mest udfordrende udbud i Danmark. Vi bistår desuden løbende med entrepriseretlig, kontraktretlig og anden juridisk bistand og sparring i forbindelse med gennemførelsen af de enkelte indkøb/projekter.

 

Så hvis du er jurist med speciale i og interesse for udbuds- og/eller entrepriseret, så vil en ansættelse hos os give dig helt særlige muligheder for både personlig og faglig udvikling", oplyser Chef for Udbuds- og Entreprisesektionen, Sune Damsig Sørensen.

 

Om stillingen

Dine primære opgaver vil være at;

 

- gennemføre udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelse inden for en række forskellige områder, enten selvstændigt eller i samarbejde med øvrige medarbejdere i sektionen,

- sikre at Ejendomsstyrelsens udbud gennemføres i overensstemmelse med de til enhver tid gældende udbudsregler, samt at udbuddene sikrer optimale og effektive indkøb, samt

- bistå med håndteringen af entreprise- og øvrige kontraktretlige opgaver og tvister, som led i forberedelsen og gennemførelsen af Ejendomsstyrelsens mange bygge- og anlægsprojekter.

 

Du vil som led heri skulle indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med Ejendomsstyrelsens øvrige afdelinger.

 

Opgaverne i Udbuds- og Entreprisesektionen spænder i det hele taget vidt, og en stor del af disse vil således også være at yde rådgivning til de øvrige afdelinger i Ejendomsstyrelsen. Det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde med personer inden for adskillige fagområder fordelt ud over flere afdelinger, og at du kan arbejde projekt- og løsningsorienteret.

 

Opgaverne kræver god indsigt i og erfaring med - udbudsret, entrepriseret, kontraktret og dermed beslægtede retsområder, samt en indsigt i og forståelse for offentlige myndigheders indkøb og virksomhed.

 

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, som inkluderer en attraktiv pensionsordning og løbende kompetenceudvikling. Der vil være stor mulighed for fleksibilitet i din arbejdstid, og du vil også have mulighed for i et vist omfang at arbejde hjemmefra, når du har opnået tilstrækkeligt kendskab til virksomheden og dine opgaver.

Fleksibilitet og work-life-balance er noget, der prioriteres højt, og ansatte hos Ejendomsstyrelsen har derfor generelt god mulighed for at tilrettelægge egen arbejdstid i samarbejde med nærmeste leder oplyser Chef for Udbuds- og Entreprisesektionen, Sune Damsig Sørensen.

 

Om dig

Du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau som cand.jur., cand.merc. jur. eller tilsvarende med interesse for og gerne erfaring med udbuds- og/eller entrepriseret.

 

Du arbejder selvstændigt, løsningsorienteret, har en positiv og konstruktiv tilgang til at indgå i tværfaglige samarbejder, samt til at løse opgaver og udfordringer.

 

Du har stærke analytiske evner, kan formulere dig præcist, både skriftligt og mundtligt, ligesom det som person falder dig naturligt at vise mod og gå foran i løsningen af opgaver.

 

I rollen som udbuds- og entreprisejurist skal du desuden kunne koordinere flere processer, hvorfor erfaring med projektledelse eller rollen som tovholder på større projekter vil blive tillagt positivt vægt.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst.

 

Som akademiker, vil du som akademiker blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

 

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår.

 

For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Udbuds- og Entreprisesektionen, Sune Damsig Sørensen på telefon 30 44 24 30 eller mail FES-CHUES@MIL.DK

 

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

 

Du bedes søge stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul ved at trykke på linket søg stillingen nederst på denne side. Du bedes vedhæfte dit CV, kandidatbevis foruden din ansøgning.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, bedes du tage dem med til en eventuel samtale.

 

Ansøgningsfrist er den 20. maj 2021. Vi afholder løbende samtaler og senest umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Stillingen er til besættelse 1. juni 2021 eller snarest derefter.

 

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

 

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for Forsvarets virke. Ejendomsstyrelsen opfører, vedligeholder og drifter Forsvarets bygninger, og har ligeledes ansvaret for Forsvarets øvelsesterræner, skove og naturarealer. Ejendomsstyrelsen varetager derudover Forsvarets myndighedsopgaver indenfor miljø- og energiområdet.

Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter facility management, nybyggeri, renovering, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje. Opgaverne udføres overvejende via eksterne leverandører.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark og et samlet budget på ca. 2 mia. kr. Vi har 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar, og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.

 

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

     

 

ANSØGNINGSFORLØBET

ANSØGNING

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.

 

VURDERING AF DIN ANSØGNING

Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.

 

SAMTALER

Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cvet.

 

TILBAGEMELDING

Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Adresse 1
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Danmark
Tlf
72 81 30 00
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82048583
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Adresse
Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Tlf: 72 81 30 00
Praktisk information
Indrykket
04-05-2021
Ansøgningsfrist
20-05-2021
Kviknummer
LJA-82048583
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale
Beliggenhed