Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbudbudskonsulent til vare- og tjenesteydelsesområdet

Biofos

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-03-2019

Brænder du for at arbejde med udbud inden for vare- og tjenesteydelsesområdet? Og vil du gerne være med til at præge udbudsområdet i Danmarks største spildevandsvirksomhed? 

 

BIOFOS gennemgår i disse år en spændende udvikling med øget fokus på vores indkøbsområde. Her skal vi bl.a. have mere fokus på, hvordan vi kan effektivisere via vores indkøb. Til at løse de mange opgaver, søger vi derfor en skarp udbudskonsulent som skal være med til at effektivisere og udvikle udbudsområdet i BIOFOS.

 

Om jobbet

BIOFOS følger de offentlige udbudsregler, og du bliver vores juridiske ekspert på vare- og tjenesteydelsesområdet, hvor du særligt skal sikre gennemførsel af EU-udbud. Derudover er du med ved udarbejdelse af udbudsstrategi og udbudsmateriale, ved kontraktindgåelse samt sparringspartner for den aftaleansvarlige omkring håndhævelse og kontraktstyring af indgåede kontrakter. 

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Vurdering af udbudspligt

 • Være projektleder for planlægning og gennemførelse af udbud både interne udbud og udbud i samarbejde med andre forsyninger eller træk på SKI-rammeaftaler

 • Være ansvarlig for kontakt og dialog med både interne og eksterne interessenter og leverandører, herunder samarbejde med forskellige faggrupper afhængigt af hvad, der udbydes

 • Udarbejde udbudsmateriale og kontrakter efter gældende lovgivning og interne paradigmer

 • Omsætte faglige behov til krav samtidig med, at du sikrer den rette kvalitet

 • Bidrage med rådgivning i forbindelse med indkøb og udbud generelt i organisationen

 

Du bliver en del af indkøbs- og lagerafdelingen, hvor du får tre kolleger, hvoraf én arbejder med udbud af bygge- og anlæg og to der arbejder med både indkøb og lager. Du referer til Indkøbs- og lagerchefen. Du får en bred kontaktflade i organisationen, og vil hurtigt blive en tæt sparringspartner for mange i organisationen når der indkøbes varer og tjenesteydelser. 

 

Om dig

 • Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.

 • Du har gerne flere års praktisk erfaring med gennemførsel af udbud, særligt rammeaftaler.

 • Du formår at omsætte teori til praksis. 

 • Du kan formidle kompliceret juridisk stof og yde sparring inden for arbejdsområderne. 

 • Du er god til sikre at projekterne glider og kommer i mål.

 • Du er velformuleret i skrift og tale på dansk.

 

Derudover ser vi gerne, at du er opsøgende i dit arbejde, at du kan arbejde selvstændigt og at du får arbejdet til at glide på tværs af organisationen. Du er analytisk stærk, arbejder struktureret og har orden i tingene med fokus på økonomi og kvalitetssikring. Du er vant til at have mange bolde i luften og kan skabe overblik med henblik på at sikre fremdrift i dine projekter og opgaver. Du er fleksibel i forhold til planlægningen af dit arbejde, da du skal kunne arbejde på BIOFOS tre lokationer i Hovedstadsområdet.

 

Vi tilbyder

 • Et arbejde hvor der er gode muligheder for selv at præge stillingen

 • Gode udviklingsmuligheder

 • Løn efter dine kvalifikationer og en god pensionsordning

 • Et godt kollegialt fællesskab, med mange arrangementer med vores personale- og idrætsforeninger

 

Ansættelsesforhold

Der er tale om en fuldtidsstilling og ansættelsen vil ske i henhold til Overenskomsten for akademikere ansat i kommuner. 

 

Udgangspunktet vil være, at dit skrivebord står på Renseanlæg Lynetten på Refshaleøen. Der vil dog også komme arbejdsdage på vores øvrige adresser i Hovedstadsområdet. 

 

BIOFOS lægger vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, derfor er det er en forudsætning, at du vaccineres ved ansættelsen. Det drejer sig om følgende vacciner: Polio, Stivkrampe samt Hepatitis A og B. BIOFOS betaler udgifterne til vaccination.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte indkøbs- og lagerchef Regina Nyholm på tlf. 93 39 01 92. 

 

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 4. april 2019. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger via vores elektroniske rekrutteringssystem. Ansøgninger der sendes på anden vis, vil ikke komme i betragtning. 

 

Vi forventer at holde 1. samtale den 11. april og anden samtaler den 23.-24. april. 

Vi gør opmærksom på, at der anvendes personlighedstest og case i forbindelse med 2. samtale.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

 

BIOFOS er Danmarks største spildevandsvirksomhed. Vi renser vandet for 1,2 mio. indbyggere i hovedstadsområdet på vores tre renseanlæg Lynetten, Avedøre og Damhusåen. Ressourcerne i spildevandet udnytter vi til klimavenlig energi i form af el, biogas og fjernvarme til forsynings-nettet.

 

BIOFOS har desuden en aktiv skoletjeneste, hvor knap 14.000 skoleelever hvert år modtager undervisning i spildevand, miljø og bæredygtig energi.

 

I BIOFOS arbejder vi med at skabe en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere. Derfor er den attraktive arbejdsplads defineret som ét ud af fem fokusområder i vores strategi. Vi lægger vægt på at vores medarbejdere får både faglig og personlig udvikling i deres arbejde. Dette sikrer vi ved at arbejde strategisk med kompetenceudvikling, som styres af vores kompetenceudviklingssystem.


Del dette job

Kontakt
Biofos
Refshalevej 250
1432 København
Kontakt
Refshalevej 250
1432 København
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
04-04-2019
Kviknummer
LJA-71600127
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Biofos

Adresse
Refshalevej 250
1432
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2019
Udløber
04-04-2019
Kviknummer
LJA-71600127
Jobtype
Fuldtid
Fag
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed