Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udbud og Indkøb på Aalborg Universitet udvider staben og søger en samarbejdsorienteret udbudskonsulent

Aalborg Universitet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
21-11-2022

Har du kendskab til offentlige indkøbsprocesser, og ønsker du at arbejde med udbud og indkøb i en stor, samfundsrelevant organisation? Så vil du garanteret passe godt ind i enheden Udbud og Indkøb hos Økonomiafdelingen på Aalborg Universitet. Vi tilbyder et spændende og interessant job i en international atmosfære med fokus på forskning, formidling og undervisning. Aalborg Universitet sætter et solidt aftryk i samfundet og er med til at løse de helt store globale opgaver på især bæredygtighedsområdet.

 

STILLINGSBESKRIVELSE

Dine kerneopgaver bliver:

 • Gennemførelse af EU- og miniudbud på dynamiske indkøbssystemer, tilbudsindhentninger og annonceringer, herunder tilrettelæggelse af strategi for konkurrenceudsættelse

 • Generel rådgivning og kontraktgennemgang

 • Deltagelse i fastlæggelsen af udbudsstrategier på baggrund af analyser

 • Forhandlinger og anden korrespondance med leverandører, både før og efter kontraktindgåelse

 • Implementering og opfølgning af indkøbsaftalerne i organisationen, bl.a. kommunikation til brugerne om anvendelsen af aftalerne og eventuelle aftaleopdateringer.

 

Din profil:

Vores forventninger til dig er:

 • Du har relevant erhvervserfaring; ideelt set med processer forbundet med de juridiske forhold vedrørende offentlige indkøb

 • Du kommer fra en indkøbsfunktion med sammenlignelige opgaver eller eksempelvis fra en bid manager funktion

 • Du har gode dansk- og engelskkundskaber

 • Dine kommunikations- og samarbejdsevner er i top

 • Din fremtoning er karakteriseret ved engagement og positiv attitude

 • Du har en god gennemslagskraft.

 

Lidt om os:

Udbud og Indkøb arbejder målrettet med strategisk indkøb, hvor blandt andet bæredygtighedsdagsordenen kommer til at fylde mere. Fremadrettet sættes der ligeledes fokus på øget specialisering gennem category management og leverandørstyring. Det er væsentlige dagsordner, du kan være med til at påvirke.

 

Vi sørger for, at hele universitetet har adgang til attraktive og relevante indkøbsaftaler, og vi har derfor en meget bred intern og ekstern berøringsflade.

 

Vi har en hverdag, der er karakteriseret ved teamwork med humor og positiv tilgang til nye opgaver. Vi er gode kolleger for hinanden, og vi er altid parate til at give sparring. Vi samarbejder ofte med kolleger fra andre universiteter og institutioner i den offentlige sektor. Vi arbejder bredt, men der er mulighed for egen portefølje inden for større indkøbskategorier.

 

P.t. er vi seks medarbejdere i Udbud og Indkøb, og en del af universitetets økonomiområde med samlet set 62 medarbejdere. Økonomiafdelingen er, udover indkøbsområdet, organiseret i en række enheder med fokus på ledelsesinformation, bogholderi, budgetenhed, analyseenhed, systemforvaltning og projektøkonomi.

 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du henvende dig til Vicedirektør for Økonomi Steen Harrit Jakobsen, mobil 2521 9894, eller shja@adm.aau.dk.

 

Stillingen er en fast fuldtidsstilling (37 timer ugentligt) og til besættelse pr. 1. februar 2023 eller snarest derefter. Der er mulighed for hjemmearbejde.

 

Deadline for ansøgninger er den 8. december 2022.

 

Samtaler afholdes primo uge 50.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

 

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

 

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

 

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

 

STILLINGSNUMMER

1200371

 

ANSØGNINGSFRIST

Thu Dec 08 00:00:00 CET 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Universitet

Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84269145
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Universitet

Praktisk information
Indrykket
21-11-2022
Ansøgningsfrist
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84269145
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Handel, indkøb og transport, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed