Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udadvendt og skarp økonomisk medarbejder til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
02-11-2022

Den særlige sikkerhedspolitiske situation og den historiske oprustning af Forsvaret med det Nationale kompromis, stiller forsvaret over for en stor opgave. Derfor får vi brug for flere kræfter i vores sektion til at sikre en skarp og sikker økonomisk styring af Forsvarets anskaffelser. Lyder det som en opgave for dig? Så se med her!

Om os

Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) hører under Forsvarsministeriet, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget, svarende til et årligt budget på omkring 10 mia. kr. FMI indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder. Det kan være alt lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive.

Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Hvis du bliver ansat hos os, kommer du til at arbejde i Økonomidivisionens Materieløkonomisektion, der består af 11 engagerede medarbejdere. Du vil være en del af et team på 5 som skal arbejde med landmilitære kapaciteter, det vil sige kampvogne, hjulkøretøjer, ammunition, udstyr osv.

Teamet vægter en uformel omgangstone, hvor der er plads til at snakke om hverdagens udfordringer. Samtidig ved vi også, hvornår der skal arbejdes igennem, for at nå de vigtige opgave, vi har. Selvom vi har hvert vores område, så hjælper vi hinanden, når der er behov for det.

Vi arbejder meget tæt sammen og har fokus på at samle op på kommende opgaver og vende de udfordringer, vi hver især støder på.

Om stillingen

Du vil med tiden få et selvstændigt ansvar for dit eget område inden for det landmilitære.

Opgaverne i stillingen omfatter følgende:

  • Løbende kontakt til de ansvarlige for forsvarets kapaciteter og til en række samarbejdspartnere på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
  • Selvstændigt ansvar for den økonomiske opfølgning på en række kapaciteter
  • Central controlling på tværs af finanslovsrammer
  • Optimering af de nuværende processer, samt forme nye processer på tværs af organisationen
  • Vejledning af samarbejdspartnere i økonomifaglige spørgsmål

Om dig

For os er det vigtigt at finde den rette person til teamet. Der er derfor ikke entydige krav til din formelle baggrund. Det vigtigste er din erfaring og din person.

Vi forestiller os, at den rette kandidat har en akademisk økonomifaglig eller samfundsvidenskabelig uddannelse. Du har en veludviklet nysgerrighed og kritisk sans, er nyuddannet eller har et par års erfaring med controlling.

Du har en naturlig respekt for deadlines, evner at arbejde struktureret og løsningsorienteret, er selvtænkende og har mod på vidensdeling. Du kan arbejde både selvstændigt og i teams.

Dine kommunikationsevner mundtlige såvel som skriftlige skal være veludviklede for at kunne viderebringe fakta og analyser til interessenter uden økonomisk baggrund. Derudover er det vigtigt, du har det godt med at skabe nye relationer. Som ansat hos FMI vil du få en masse ansvar, blive udfordret på dine kompetencer og få indflydelse på dine arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg til den gældende basisløn. Der er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Paul Markham på tlf. 61 20 67 89. Det er også muligt at kontakte fuldmægtig Suitti Jeppesen på tlf. 24 62 99 84 for at høre nærmere om teamet og om, hvordan det er at arbejde i Materieløkonomisektionen.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på tlf. 32665991.

Sådan søger du

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er 27. november. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart herefter.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på fmn.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse

Adresse 1
Lautruphøj 8
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84194804
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse

Adresse
Lautruphøj 8
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-11-2022
Ansøgningsfrist
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84194804
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed