Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tre HR-konsulenter til landets største kommune (barselsvikariater)

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2019

Har du interesse for HR? Får du energi af både at arbejde med udviklings- og driftsorienterede opgaver? Kan du operere i et politisk miljø med mange interessenter og samarbejdspartnere, og synes du, det er sjovt at skabe målrettede HR-udviklingsforløb? Så er dette job noget for dig.

 

Københavns Kommunes Økonomiforvaltning, Koncern HR, søger tre barselsvikarer i minimum ni måneder inden for tre fagområder:

 

HR-konsulent til kompetenceudvikling

 

I stillingen skal du primært arbejde med medarbejderudvikling i Økonomiforvaltningen. Det betyder, at du både skal medvirke i tilrettelæggelse af kompetenceudviklingsaktiviteter samt koordinere og evaluere uddannelsesforløb. Samtidig skal du bidrage til implementering, evaluering og tilpasning af vores nye introprogram. Det er vigtigt, at du har interesse for kompetenceudvikling og læringsmetoder.

 

HR-konsulent til rekruttering

 

I stillingen skal du primært beskæftige dig med employer branding herunder udarbejdelse af rekrutteringsanalyser til brug i det fremtidige rekrutteringsarbejde. Derudover kommer du til at planlægge, koordinere og deltage på forskellige karrieremesser, udarbejde kampagner og SoMe-opslag i samarbejde med vores kommunikationskontor samt evaluere effekten af deltagelsen. Desuden bliver du ansvarlig for rekruttering til og drift af et Graduate-program.

 

HR-konsulent til sagsbehandling og projektledelse

 

I denne stilling skal du have interesse for at arbejde i en politisk styret organisation. Du skal have en god organisationsforståelse, og sagsfremstilling vil være en af dine primære opgaver. Samtidig må du gerne have en interesse for HR-området. Arbejdsopgaverne omfatter udarbejdelse af indstillinger til direktion og politikere omkring HR-indsatser. Derudover bliver du projektleder for Københavns Kommunes deltagelse på DHL.

 

For alle stillingerne gælder det, at

  • du med god sparring fra dine kolleger bidrager til at understøtte udviklingen i organisationen

  • du meget gerne må være nyuddannet, men det vil også være en fordel, hvis du har nogle års erfaring med HR fra en offentlig arbejdsplads, gerne inden for ét af de ovenfor beskrevne områder. Det er en fordel, at du er processtærk og selvstændigt kan komme med oplæg, der understøtter både ledere og medarbejdere i Økonomiforvaltningen

  • vi skriver mange indstillinger og beslutningsoplæg, så du skal kunne lide at formidle via skriftlige oplæg, og du skal have en skarp pen.

 

Derudover er det vigtigt, at du:

 

  • har en relevant kandidatuddannelse for eksempel cand.scient.pol, cand.soc.pkl, cand.merc.sol, cand.merc.hrm eller lignende

  • arbejder struktureret og trives i en hverdag med mange forskellige typer opgaver og uventede bestillinger

  • er analytisk stærk og har en god organisationsforståelse, der gør dig i stand til at agere i en politisk styret organisation

  • indgår positivt og konstruktivt samarbejder og i professionelle relationer

 

Løn- og ansættelsesforhold

 

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Forventet tiltrædelse den 1. december 2019.

 

Mere information

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Hausner på 2336 9143 eller faglig områdeansvarlig Kirstine Hovgaard Rubinstein på 26371508.

 

Vi vil bede dig specificere i din ansøgning, hvilken af de tre stillinger, du søger.

 

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 22. oktober 2019

 

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 43 og 44.

 

Lidt mere om os

 

Økonomiforvaltningen, som består af fem enheder og har ca. 2.000 ansatte, har et strategisk fokus på at skabe økonomisk råderum til at føre de politiske beslutninger ud i livet, så Københavns Kommune i fremtiden er attraktiv for både indbyggere og virksomheder. I Koncern HR er det derfor vores opgave at understøtte hver af forvaltningens fem enheder med fagligt velfunderede og professionelle HR-ydelser, der understøtter kerneforretningen.

 

Koncern HR består af cirka 45 medarbejdere fordelt på to teams. I Koncern HRs udviklingsteam er vi ca. 20 medarbejdere, som har ansvaret for alle HR-udviklingsopgaver i Økonomiforvaltningen. Derudover har vi også ansvaret for en række tværgående HR-opgaver i Københavns Kommune.

 

Økonomiforvaltningen

 

Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Borups Allé 177
Adresse 1
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
22-10-2019
Kviknummer
LJA-76312554
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-10-2019
Ansøgningsfrist
22-10-2019
Kviknummer
LJA-76312554
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed