|   
Gem annonce

Transportministeriets departements Lovkontor søger en jurastuderende

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-02-2021

Ansøgningsfrist: 07-03-2021

 

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i Transportministeriets departement måske noget for dig.

 

Opgaverne

Som student i Transportministeriet kommer du til at arbejde med juridisk metode i praksis og vil samtidig få et unikt kendskab til arbejdet i et ministerium. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, herunder udarbejdelse af svar til borgere på ministerens vegne, behandling af aktindsigtsanmodninger, fortolkning af den almindelige forvaltningsret, lovgivningsarbejde, høringsprocesser samt koordinering med andre ministerier og styrelser m.m.

 

I Lovkontoret er to dage ikke ens, da kontoret foruden sine egne sagsområder også fungerer som juridisk rådgivningskontor for hele departementet, og du vil derfor få gode muligheder for at arbejde med en masse forskelligartede opgaver og fagområder inden for hele departementet. Med jobbet vil du blive klædt godt på til et job i en offentlig myndighed og politisk styrede organisationer efter studiet.

 

Vi søger en stud.jur., som er i gang med minimum 2. år af bacheloruddannelsen. Det vil være en fordel, men ikke en forudsætning, hvis du i forvejen har erhvervserfaring f.eks. fra en offentlig myndighed.

 

Lovkontoret er et mindre kontor med 8 medarbejdere, som i hverdagen omgås med en uformel omgangstone, en god portion humor og et godt fællesskab.

 

Vi søger en stud.jur. som

  • er dedikeret og tager et selvstændigt ansvar for sit arbejde,

  • er opsøgende og ikke bange for juridiske udfordringer,

  • er skarp og kan have mange bolde i luften samtidig,

  • har en interesse for de offentligretlige fag, herunder særligt forvaltningsret, og

  • har gode it-kundskaber.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lovkontoret ved specialkonsulent Trine Niss Bjørling på telefon 72 26 70 10.

 

Du kan desuden læse nærmere om job og karriere i Transportministeriet her: https://www.trm.dk/job-og-karriere/.  

 

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest 5. marts 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 10. Du ansøger via det link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.  

 

Transportministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivne samfund. Departementet er medlem af foreningen Nydansker.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81725307
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-02-2021
Ansøgningsfrist
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81725307
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce
   |