Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transportministeriets departement søger studentermedhjælper til Klima- og Havnekontoret

Transportministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2021

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

I Transportministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter. Der udføres og planlægges store vejbyggerier, jernbanenettet er i gang med en gennemgribende modernisering, og der arbejdes for fuld kraft med udbygningen af metroen i København. Vi arbejder med forbedringer af trafiksikkerheden, og vi har endvidere ansvaret for færdselsloven, opførelsen og driften af statens bygninger. Vi arbejder også med grøn omstilling af transportsektoren.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

Opgaverne

Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder.

Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for kontorets område. Opgaverne vil især vedrøre kontorets større projekter og forskellige løbende opgaver. Dine opgaver vil blandt andet være at bistå kontorets akademiske medarbejdere med udarbejdelse af analyser, beregninger, faglige notater o.lign., herunder indsamling og behandling af information og data. Endvidere vil udarbejdelse af svar til borgere og virksomheder være blandt dine opgaver samt diverse ad hoc opgaver.

Et studiejob i Klima- og Havnekontoret vil således give dig mulighed for at arbejde med samfundsrelevante problemstillinger inden for transportområdet, og jobbet vil være med til at klæde dig godt på til et job i en politisk styret organisation efter studiet.

Om dig

Du er økonomistuderende eksempelvis stud.polit. eller lignende.

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver.

Om os

Klima- og Havnekontoret består af 7 engagerede medarbejdere. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør. Vi beskæftiger os primært med opgaver inden for grøn omstilling af transportsektoren, herunder fx udbygning af ladeinfrastrukturen til elbiler, grøn omstilling af vejgodstransporten, vejafgifter og udmøntning af puljer til grøn transport. Vi koordinerer også Transportministeriets bidrag til de tværministerielle klimarelaterede publikationer som fx det årlige Klimaprogram. Derudover har vi også ansvaret for havnelovgivning og -politik.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Du vil blive ansat i departementet, og du kan derfor i løbet af din ansættelse rokere til andre kontorer i departementet

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte os på trm@trm.dk, att. Klima- og Havnekontoret , hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest den 6. august 2021. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i august.

Transportministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transportministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2021
Udløber
06-08-2021
Kviknummer
LJA-82323021
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transportministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-06-2021
Ansøgningsfrist
06-08-2021
Kviknummer
LJA-82323021
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed