Gem annonce

Transportministeriets departement søger studentermedhjælper til Formandskabskontoret i Internationalt Center

Transportministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-05-2024

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

 

I Transportministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter. Der udføres og planlægges store vejbyggerier, jernbanenettet er i gang med en gennemgribende modernisering, og der arbejdes for fuld kraft med udbygningen af metroen i København. Vi arbejder med forbedringer af trafiksikkerheden, og vi har endvidere ansvaret for færdselsloven, opførelsen og driften af statens bygninger og byggelovgivningen samt regulering af boligområdet. Samtidig varetager vi også opgaven med interessevaretagelse på ministeriets internationale sager, f.eks. i EU og OECD (ITF). Det betyder også, at vi er i gang med forberedelserne til det danske EU-formandskab for Rådet i 2025.

 

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

 

Opgaverne

Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder.

 

Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for ministeriets område. Opgaverne vil især vedrøre kontorets større projekter og forskellige løbende opgaver, herunder:

  • EU-koordination

  • Forberedelse af materiale og beredskaber til ministeren

  • Informationssøgning

  • Besvarelse af henvendelser fra internationale interessenter

  • Varetagelse af opgaver i relation til EU-specialudvalget for Transport

  • Varetagelse af opgaver relateret til det danske formandskab for Rådet i 2025

  • Ad hoc opgaver

 

Om dig

Du har en samfundsfaglig baggrund - eksempelvis stud.scient.pol., stud.polit., stud.merc.(pol.) eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til EU-området og har stærke skriftlige formuleringsevner på både engelsk og dansk. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

 

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver.

 

Om os

Internationalt Center består af 15 engagerede medarbejdere (11 ACere og 2 studenter og 2 kontorchefer). Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør. Vi beskæftiger os med opgaver inden for den overordnede koordination af ministeriets EU-sager, herunder forberedelse af ministerrådsmøder, møder i Folketingets Europaudvalg, forberedelse af og afvikling af det forestående danske formandskab for Rådet, samt sekretariatsbistand i forbindelse med ministerens internationale besøg og rejser.

 

Herudover har Internationalt Center bl.a. ansvaret for ministeriets arbejde med cyber- og informationssikkerhed på transportområdet og beredskab.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

 

Du vil blive ansat i departementet, og du kan derfor i løbet af din ansættelse rokere til andre kontorer i departementet

 

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til Stine Øbro Pedersen eller Amalie Holst Madsen, eller kontorchef Caroline Tastesen, hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest den 29. maj 2024. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi afholder samtaler løbende.

 

Transportministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

 

Ansøgningsfrist

29-05-2024

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Hjemmeside

http://www.trm.dk/

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transportministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-05-2024
Udløber
29-05-2024
Kviknummer
LJA-85483756
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transportministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-05-2024
Ansøgningsfrist
29-05-2024
Kviknummer
LJA-85483756
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce