Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transportministeriets departement søger initiativrig og dygtig studentermedhjælper

Transportministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2023

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et politisk og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i Transportministeriets departement noget for dig.

 

I Transportministeriet arbejder vi med en markant opgaveportefølje, som har stor betydning for samfundet. Vi arbejder for at sikre bedre mobilitet, som binder landet sammen, og for at fremme grøn omstilling af transportsektoren.

 

I forlængelse af politisk Aftale om Infrastrukturplan 2035 skal der de næste mange år arbejdes med mange infrastrukturprojekter og initiativer på vej- og jernbaneområdet. Det er Transportministeriets opgave at implementere de politiske beslutninger på transportområdet og sikre faglige beslutningsgrundlag til brug for nye politiske initiativer.

 

I Transportministeriet lægger vi vægt på at kunne tilbyde dig et attraktivt studiejob, hvor du får mulighed for at arbejde med alsidige opgaver. Du vil møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

 

Om jobbet

Du vil blive ansat om studentermedhjælper i departementets Vej- og Brokontor, som består af 13 engagerede medarbejdere. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør. Vi beskæftiger os med opgaver inden for den langsigtede planlægning af vejinfrastrukturen, faste forbindelser, stormflodssikring samt udvikling i København i forbindelse med Lynetteholm.

 

I Vej- og Brokontoret vil du beskæftige dig med forskelligartede opgaver, hvor du ofte har ansvaret for at sikre fremdrift. Naturligvis vil du kunne sparre med dygtige og imødekommende kollegaer om opgaveløsningen. Der er desuden god mulighed for, at du kan overtage større opgaver i takt med din faglige udvikling.  

 

Opgaverne vil især vedrøre kontorets større projekter og forskellige løbende opgaver, herunder:

  • Besvarelse af borgerhenvendelser

  • Analysearbejde

  • Opfølgning på Vejdirektoratets resultatkontrakt

  • Informationssøgning

 

Om dig

Du har en samfundsfaglig baggrund - eksempelvis stud.scient.pol., stud.polit. eller lignende. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

 

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskellige opgaver. Det giver god mening, hvis du har generel politisk interesse.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

 

Der er stor frihed omkring planlægning af din arbejdstid, og der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

 

Jobstart vil være snarest mulig efter aftale.

 

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte enten fuldmægtig Malte Felske på 23 62 62 29 eller fuldmægtig Marie Lundorf på 24 92 85 53, som er en del af Vej- og Brokontoret, hvis du vil høre nærmere om jobbet i Transportministeriet.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift fra din uddannelse senest den 21. november 2023. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 47.

 

Se mere om arbejdet i departementet her: Arbejdet i et ministerie (trm.dk)

 

Ansøgningsfrist

21-11-2023

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Kategori

Studentermedhjælper

 

Hjemmeside

http://www.trm.dk/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transportministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2023
Udløber
21-11-2023
Kviknummer
LJA-85081889
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transportministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-11-2023
Ansøgningsfrist
21-11-2023
Kviknummer
LJA-85081889
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed