|   
Gem annonce

Transport- og Boligministeriets departement søger studentermedhjælper til Togkontoret (vikariat)

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020

I Transport- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og husets sager står ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret og analytisk opgavefelt krydret med politisk proces.

Vores nuværende studentermedhjælper skal i praktik på en ambassade, hvorfor vi i Togkontoret søger en studentermedhjælpervikar i perioden august 2020 til 31. januar 2021. Ministeriet ansætter løbende studenter, og derfor vil der være god mulighed for at fortsætte i ministeriet efter vikarperioden.

Togkontoret er centralt placeret i ministeriets arbejde med organisering, politikudvikling og den strategiske udvikling af jernbaneinfrastrukturen og togsystemet i Danmark. Dagligdagen i Togkontoret er præget af en blanding af opfølgning på politiske aftaler, længerevarende analyseprojekter, lovforslag til brug for udbygning af jernbaneinfrastrukturen, indkøb af togtrafik samt løbende ministerbetjening og bidrag til pressesager.

Opgaverne

Som student i Togkontoret vil du opleve et arbejdsmiljø med personlig frihed og med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder. Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for ministeriets område, som bl.a. vil tælle:

  • Bidrag til ministerbetjening

  • Sekretariatsbetjening i forbindelse med større analyser, herunder referatskrivning og høringer

  • Mindre analyseopgaver og beregninger

  • Informationssøgning

  • Besvarelse af henvendelser fra Folketinget, borgmestre, borgere og andre aktører

 

Om dig og os

Du har en samfundsfaglig baggrund - eksempelvis stud.scient.pol., stud.polit eller lignende. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

Togkontoret består foruden dig af ni medarbejdere. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte kontorchef Lars Olsen på lao@trm.dk eller via departementets telefonnummer 41 71 27 00, hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest søndag den 9. august 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80542386
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-06-2020
Ansøgningsfrist
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80542386
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Vikar/barsel
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce
   |