Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transport- og Boligministeriets departement søger studentermedhjælper til Kontraktkontoret

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-07-2019

Står du og mangler et studierelevant arbejde eller vil prøve kræfter med noget nyt? Og vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende, politisk og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

I Kontraktkontoret i Transport- og Boligministeriet har vi ansvaret for at gennemføre udbud af og følge op på statens togkontrakter med DSB og Arriva samt statens færgekontrakter med Molslinjen om færgebetjeningen af Bornholm, Kalundborg-Samsø samt Bøjden-Fynshav. Dette indebærer bl.a. ministerbetjening relateret til tog- og færgebetjeningen, tilsynsopgaver, kontraktbetaling og tæt kontakt med operatørerne. Derudover håndterer Kontraktkontoret udbudsretlige såvel som statsstøtteretlige spørgsmål for ministeriet.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs inden for forskellige fagområder, og du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

Stillingen

Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder. Du vil som studentermedhjælper i Kontraktkontoret få rig mulighed for at omsætte dine tilegnede færdigheder fra studiet i praksis og udvikle dine faglige kompetencer i samspillet med dygtige og dedikerede kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå med at håndtere kontorets mangeartede opgaver, herunder af politisk og økonomisk karakter, i forbindelse med Kontraktkontorets opgaver vedrørende tog- og færgekontrakter. Opgaverne vil især bestå af forskellige løbende opgaver, herunder:

  • Informationssøgning
  • Besvarelse af borgerhenvendelser
  • Besvarelse af folketingsspørgsmål
  • Dialog med jernbane- og færgeoperatører
  • Ad hoc opgaver

 

Om dig

Du er stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.cand.merc. eller lignende, og vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang til dit arbejde, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver. Derudover er det vigtigt, at du er en holdspiller, da vi går meget op i samarbejde og godt fællesskab. Vi forestiller os ligeledes, at du formulerer dig godt mundtligt såvel som skriftligt, samt at du er pligtopfyldende og punktlig.

Om os

Kontraktkontoret består af 9 engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør, og vi har fokus på både faglig og personlig udvikling. Vi beskæftiger os med opgaver inden for gennemførelse af udbud, udarbejdelse af kontrakter samt kontraktopfølgning.

Du kan se frem til et spændende og varierende studenterjob, hvor du vil blive en del af et dygtigt team.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til kontorchef Anitta Bugenhagen på dette nummer: 41 71 27 77, hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest torsdag den 15. august 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Der vil blive indkaldt til samtaler i løbet af august 2019.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74300101
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Kommunikation og medier, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-07-2019
Ansøgningsfrist
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74300101
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Administration, Kommunikation og medier, Kommunikation og medier, Økonomi og regnskab
Beliggenhed