Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transport- og Boligministeriet søger en fagligt stærk studentermedhjælper med flair for tal og analyser

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2020

Vil du arbejde med tal og analyser i et spændende og fagligt stærkt miljø i centraladministrationen? Og samtidig bidrage til den grønne omstilling og til udviklingen af hele Danmark? Så er et studierelevant job i Transport- og Boligministeriets nyoprettede analysekontor helt sikkert noget for dig.

 

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Ud over samarbejde, sparring og videndeling internt i Analysekontoret vil du også komme til at møde studerende fra forskellige studieretninger, som fx jura og statskundskab.

 

Stillingen

Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder. Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar.

 

Der vil være forskelligartede opgaver, men du vil primært blive inddraget i større og mindre analyser, herunder dataarbejde i relation til både ad hoc-opgaver og større analyseprojekter.

 

Om dig

Du er stud.polit., stud.scient.oecon. eller lignende med interesse for data og økonometriske analyser samt transport- og boligpolitiske problemstillinger.

 

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du har kendskab til SAS, R eller lignende statistikprogrammer og lyst til at blive endnu dygtigere.

 

Analysekontoret

Analysekontoret er nyoprettet pr. 1. maj 2020, og kontoret kommer til at bestå af 5 medarbejdere, heraf én studentermedhjælper. Enheden er en tværgående funktion i departementet. Vi kommer derfor til at beskæftige os med en bred vifte af ministeriets politiske områder og arbejde på at tilvejebringe analyser og ny viden, der skaber værdi for hele Danmark.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales individuelt, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

 

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte kontorchef Anne Vejen Mathiasen pr. mail eller telefon (mail: anm@trm.dk. tlf. nr.: 41 71 27 86), hvis du vil høre nærmere om jobbet.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest fredag den 5. juni 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Vi afholder samtaler i uge 24 og 25.

 

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Transport- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2020
Udløber
05-06-2020
Kviknummer
LJA-80258624
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune, Koncernservice

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-05-2020
Ansøgningsfrist
05-06-2020
Kviknummer
LJA-80258624
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Handel, indkøb og transport, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed