Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement søger juridisk studentermedhjælper til Færdselskontoret

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-04-2019

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

I Transport-, Bygnings- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter. Udover at vi arbejder med forbedringer af trafiksikkerheden, udføres og planlægges der store vejbyggerier, jernbanenettet er i gang med en gennemgribende modernisering, og der arbejdes for fuld kraft med udbygningen af metroen i København. Vi har endvidere ansvar for opførelsen og driften af statens bygninger og byggelovgivningen samt regulering af boligområdet. 

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

Færdselskontoret

Færdselskontoret består af 13 engagerede medarbejdere, heraf to studentermedhjælpere. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør.

I Færdselskontoret beskæftiger vi os med opgaver inden for færdselslovgivningen, herunder regler om hastighedsgrænser, spirituskørsel, kørekort, køreprøver, køretøjers indretning og udstyr, forsøg med selvkørende biler og generel trafiksikkerhed både i nationalt og internationalt regi. Vi er et kontor, der både har mange politiske, juridiske og borgernære sager og store lovgivningsopgaver. Der er ofte meget fokus fra medier og samfund. Det er derfor vigtigt, at du er interesseret i den politiske proces og tiltrækkes af faglige udfordringer.

Opgaverne

Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder.

Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for færdselsområdet. Opgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Bistå kontorets betjening af ministeren i form udarbejdelse af notater, databearbejdning mv.
  • Besvarelse af borgerhenvendelser
  • Informationssøgning
  • Deltagelse i politiske processer vedrørende lovforslag mv.
  • Ad hoc opgaver

 

Om dig

Du læser jura, og vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen men dette er ikke afgørende. Det er en fordel, hvis du har haft fag inden for forvaltningsret, strafferet og/eller EU-ret og har relevant erhvervserfaring. Endvidere bliver det vægtet højt, at du er god til at formulere dig såvel skriftligt som mundtligt.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang til arbejdet og er i stand til at holde overblikket over mange forskellige opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning. 

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til kontorchef Lisa Pontoppidan Chahil eller fuldmægtig Marcus Philip Louens, hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning 

Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest tirsdag den 23. april 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.  

Vi afholder samtaler løbende.   

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Kontakt

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-04-2019
Udløber
23-04-2019
Kviknummer
LJA-72178003
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-04-2019
Ansøgningsfrist
23-04-2019
Kviknummer
LJA-72178003
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Administration, Jura, Politik og samfund
Beliggenhed