Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement søger fagligt dygtig og engageret studentermedhjælper til Togkontoret

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2019

I Transport-, Bygnings- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter, og ministeriets sager står samtidig ofte højt på den politiske dagsorden. Jobbet i Togkontoret vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret og analytisk opgavefelt.

Togkontoret er centralt placeret i ministeriets arbejde med organisering, politikudvikling og den strategiske udvikling af jernbaneinfrastrukturen og togsystemet i Danmark. Dagligdagen i Togkontoret er præget af en blanding af opfølgning på politiske aftaler, længerevarende analyseprojekter, lovforslag til brug for udbygning af jernbaneinfrastrukturen, indkøb af togtrafik samt løbende ministerbetjening og bidrag til pressesager.

Opgaverne Som student i Togkontoret vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed og med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder. Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver inden for ministeriets område. Opgaverne vil især vedrøre kontorets større projekter og forskellige løbende opgaver, herunder bl.a.:

  • Bidrag til ministerbetjening

  • Sekretariatsbetjening i forbindelse med større analyser, herunder referatskrivning og høringer

  • Informationssøgning

  • Besvarelse af henvendelser fra Folketinget, borgere og andre aktører

  • Ad hoc opgaver

Om dig Du har en samfundsfaglig baggrund - eksempelvis stud.scient.pol., stud.polit. eller lignende. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver.

Om os Togkontoret består foruden dig af otte engagerede medarbejdere. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør. Vi lægger vægt på at kunne tilbyde et attraktivt studiejob, hvor der er faglige udfordringer og du får mulighed for at deltage i arbejdet på lige fod med resten af kontoret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger Du er meget velkommen til at kontakte kontorchef Lars Olsen på lao@trm.dk eller via departementets telefonnummer 41 71 27 00, hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Din ansøgning Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest søndag den 27. januar 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker


Del dette job

Kontakt

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
27-01-2019
Kviknummer
LJA-69555624
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-01-2019
Ansøgningsfrist
27-01-2019
Kviknummer
LJA-69555624
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Analyse
Beliggenhed