Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To videns- og udviklingskonsulenter til Synscenter Refsnæs' Videns- og Udviklingsenhed (VUE)

Synscenter Refsnæs

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
07-01-2022

Motiveres du af at indkredse ny viden og at udvikle og udbrede nye vidensbaserede metoder? Vil du gerne have nogle af Danmarks dygtigste og mest dedikerede specialister som kolleger? Og vil du sammen med dem være med til at videreudvikle et meget velfungerende landsdækkende synscenter for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser? Så skal du søge en af de to ledige stillinger som videns- og udviklingskonsulent ved Synscenter Refsnæs Videns- og Udviklingsenhed (VUE).

 

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske ressource- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse. Synscenter Refsnæs arbejder vidensbaseret og tværfagligt med udvikling, læring, trivsel og medborgerskab for målgruppen i et landsdækkende samarbejde. Synscenteret har ca. 110 medarbejdere og er beliggende meget naturskønt ved Kalundborg Fjord.

 

Synscenter Refsnæs er VISO-KaS-leverandør, og centerets tilbud omfatter en bred vifte af specialrådgivning, udredning, kurser, materialeproduktion og -formidling, vidensarbejde samt taksttilbud inden for undervisning, uddannelse og botilbud.

 

Forældre og fagpersoner er også en del af målgruppen og meget vigtige samarbejdspartnere. Målet er, at barnet eller den unge modtager den rigtige støtte og bliver inkluderet i fællesskaber trods synsnedsættelsen. Synscenter Refsnæs har fokus på at understøtte deltagelse i leg, læring, uddannelse, fritid og samfund med afsæt i at styrke barnets egne ressourcer samt barnets omgivelsesfaktorer.

 

Vi forventer, at du som ny videns- og udviklingskonsulent har en relevant uddannelse på kandidatniveau eller professionsbachelor med relevant overbygning og dertil erfaring med eller kendskab til videns- og udviklingsarbejde samt det specialiserede social- og undervisningsområde (sidstnævnte er ikke et krav).

 

Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og struktureret og kan arbejde projektorienteret/har erfaring med projektarbejde. Du har flair for formidling og rådgivning og har udprægede samarbejdsevner, for du kommer til at arbejde tæt sammen med Synscenter Refsnæs forskellige brugere og interessenter, herunder ministerier/styrelser, kommuner/kommunikationscentre, brugerorganisationer og internationale samarbejdspartnere.

 

Du kan læse en job- og personprofil (pdf) her. Du er meget velkommen til at ringe til områdeleder/vicecenterleder Berit Houmølle på tlf. 6062 1115 eller kontakte partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på e-mailen hm@genitor.dk eller tlf. 3141 0563. Se også Synscenter Refsnæs hjemmeside www.synref.dk.

 

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af individuelle tillæg afhængigt af kvalifikationer. Ansøgningsfristen er den 21. januar 2022 kl. 12.00. Du kan søge stillingerne via knappen nedenfor.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Synscenter Refsnæs

Adresse 1
Kystvejen 112
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2022
Udløber
21-01-2022
Kviknummer
LJA-83190956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Synscenter Refsnæs

Adresse
Kystvejen 112
4400
Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-01-2022
Ansøgningsfrist
21-01-2022
Kviknummer
LJA-83190956
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed