Gem annonce

To udviklingskonsulenter med strategisk mindset til HR & Organisation

Next - Uddannelse København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-06-2019

Er du en erfaren organisationsudviklingskonsulent, eller er du en erfaren HR-udviklingskonsulent, så er en af de nyoprettede stillinger i HR & Organisation på NEXT noget for dig.

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Vi er én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler og søger nu to udviklingskonsulenter til NEXT HR & Organisation.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som udviklingskonsulent skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om jobbet og os

Vores vision er, at vi som én samlet skole skaber bedre uddannelse til flere i et værdiskabende samarbejde. Lige nu er vi i gang med et omfattende strategiarbejde, der gælder hele organisationen. Det er målet at skabe en naturlig sammenhæng mellem NEXTs strategiske udvikling, organisatoriske udvikling samt ledelses- og kompetenceudviklingen. Vores udfordring og virkelighed er, at vi skal udvikle samtidig med, at vi skal drive vores uddannelsesinstitution for færre ressourcer. Vi skal derfor tænke nyt og helhedsorienteret både pædagogisk og administrativt og blikket skal være rettet mod både solid drift og et mere langsigtet strategisk fokus til gavn for elever, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Strategiarbejdet er forankret i HR & Organisation. Det er en ambitiøs dagsorden, der kalder på mere strategisk udviklingskapacitet for at sikre kontinuitet og binde tingene bedre sammen. Med andre ord skal du være stærk til at omsætte strategier til konkrete handlinger i samarbejde med den pædagogiske ledelse.

HR & Organisation har i alt 11 medarbejdere og består af en personaleadministrativ enhed med en afdelingsleder og en udviklingsenhed, som er oprettet 1. marts 2019. Målet er, at udviklingsenheden pr. 1. september 2019 har tre konsulenter, der sammen med chefen for HR & Organisation driver de strategiske og udviklingsorienterede HR opgaver, herunder kompetenceudvikling samt organisations- og ledelsesudvikling. Du refererer til chefen for HR & Organisation.

På NEXT lægger vi stor vægt på samarbejde på tværs. HR samarbejder og koordinerer om kompetenceudviklingsopgaver med NEXT LAB, som står for den pædagogiske kompetenceudvikling. Du skal være indstillet på at købe ind på præmissen om, at HR og stabsfunktionerne først og fremmest er sat i verden for at understøtte vores organisation bedst muligt. Vi arbejder altid ud fra et ude-fra-ind perspektiv både internt i organisationen og eksternt i forhold til omverdenen.  

Organisationsudviklingskonsulent

Dine primære arbejdsområder vil være strategiudvikling og implementering, ledelses- og organisationsudvikling samt sparringspartner for ledere. Endvidere vil du være en vigtig drivkraft i arbejdet med strategisk kompetenceudvikling og rekruttering og bl.a. bruge People Review som et værktøj hertil.

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • bistå ledere i strategiimplementering og strategisk kompetenceudvikling
 • sikre sammenhæng og koordinere de mange forskellige løbende strategiske initiativer
 • agere sparringspartner til ledere for derigennem at styrke ledelseskraften og skabe øget arbejdsglæde og performance i afdelingerne
 • være tovholder på organisationsændringer
 • følge status og bidrage til fremdrift i forhold til de årlige NEXT planer

 

Ud over det vil der være en række andre organisationsudviklings- og ledelsesudviklingsopgaver.

HR-udviklingskonsulent

Dine primære arbejdsområder vil dække bredt inden for HR-området, og du kan forvente en varierende hverdag, hvor du veksler mellem diverse udviklingsopgaver, facilitering af teambuildingsaktiviteter, medarbejder- og ledertræning, en coachende rolle mv. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde hands-on med opgaverne og samtidig evner at holde fremdrift i udviklingsopgaverne gennem prioritering og god planlægning. Du kan forvente at komme en del rundt i organisationen på gymnasierne og erhvervsskolerne for at understøtte udviklingen af de forskellige teams.

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • planlægge og gennemføre teambuildings-aktiviteter for ledere og medarbejdere
 • planlægge og facilitere seminarer/workshops for medarbejder- og ledergrupper
 • facilitere processer og workshops om trivsel, samarbejde og styrket kultur
 • coachingopgaver

 

Om jer

Fælles for begge stillinger er, at vores nye udviklingskonsulenter har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.merc. og gerne erfaring fra en stor organisation, eventuelt politisk ledet.

Hertil kommer, at udviklingskonsulenterne:

 • har en nytænkende tilgang til opgaverne og udviser initiativ
 • har drive og lyst til at påvirke, tage ansvar og skabe resultater gennem både egen og andres indsats
 • har strategisk sans, politisk tæft, robusthed og overblik
 • kommunikerer tydeligt og overbevisende i både skrift og tale og med et engagement, der får andre med
 • evner at prioritere efter vigtighed og interessenter og at levere den ekstra indsats, der kendetegner høj performance
 • er i stand til at være i en proces, hvor tingene skifter retning undervejs, og hvor det nogle gange skal gå stærkt
 • er ambitiøse og trives i et uformelt miljø, hvor holdspil er afgørende, og hvor der også er plads til et grin
 • er nysgerrige, har gennemslagskraft og højt abstraktionsniveau
 • har erfaring med strategisk HR og udvikling af projekter/koncepter og formidling af disse samt en stor og bred HR værktøjskasse
 • udfordrer omgivelserne på baggrund af faglighed og har stærke sociale kompetencer, der skaber tillid og tætte relationer

 

Særligt for organisationsudviklingskonsulenten

 • du har erfaring med organisations- og strategiarbejde i både udviklings-/design- og implementeringsfasen
 • interesse i og stærk viden om forandringsledelse, som gør dig i stand til at gennemføre udviklingsprojekter
 • stærk på strategisk HR

 

Særligt for HR-udviklingskonsulenten

 • du er vant til at facilitere seminarer for medarbejdere og ledere, ligesom du kan rådgive og coache på alle niveauer. Du formår at skabe dialog, refleksion og handlekraft hos andre
 • du kan arbejde selvstændigt og samtidig skal du sikre vidensdeling og samarbejde med hele HR & Organisation
 • du har interesse i og stærk viden om forandringsledelse, som gør dig ti stand til at gennemføre udviklingsprojekter
 • du har efteruddannelse inden for HR, ledelse, coaching, facilitering mv. gerne en proceskonsulentuddannelse samt certificering i personprofil, fx Insights

 

Gældende for begge stillinger

Begge stillinger er nyoprettede, så der er rig mulighed for at præge jobindholdet. Vi er en uddannelsesinstitution i en rivende udvikling. Vi er en travl HR funktion, fordi vi byder os til og er opsøgende, imødekommende og skaber efterspørgsel. Vi leverer hurtigt, når organisationen har behov for det, finder løsninger og yder kompetent sparring og rådgivning. Du får en bred berøringsflade og stor forståelse for hele NEXT. Vi har et tæt samarbejde i HR & Organisation til gavn for organisationen.

Vores team skal være på forkant med udviklingen inden for HR og ledelse. Vi lægger vægt på at være opsøgende i forhold til viden, deltage i netværksaktiviteter, uddannelse mv. for at finde inspiration, som vi kan omsætte i organisationen i dagligdagen.

Vi tilbyder

En travl arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt. Vores ledelsesværdier er ordentlighed, faglighed, passion og mod. Vi har fokus på uddannelse også af vores medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er på fuldtid. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Vi ønsker, at du begynder den 1. september 2019. Stillingerne har primær arbejdsadresse i Valby, men der vil være behov for, at man kan arbejde på alle skolens adresser.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning, cv, kopi af kandidatbevis og anden relevant dokumentation sendes via ansøgningslinket i annoncen. Find annoncen på www.nextkbh.dk under ledige stillinger hos NEXT. Ansøgningsfristen er den 18. juni 2019.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført med 1. samtalerunde den 20. og 24. juni og 2. samtalerunde den 26. juni.

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte chef for HR & Organisation Lene Nybro Sonne Andersen på tlf.  2162 6775.

Om skolen

NEXT Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 850 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.900 årselever en god uddannelse. I 2018 havde vi en omsætning på 680 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Praktisk information
Oprettet
06-06-2019
Udløber
18-06-2019
Kviknummer
LJA-73909612
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Danske Fysioterapeuter

Danske Fysioterapeuter

Danske Professionshøjskoler

Del dette job

Virksomhedsinformation

Next - Uddannelse København

Adresse
Carl Jacobsens Vej 25
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-06-2019
Ansøgningsfrist
18-06-2019
Kviknummer
LJA-73909612
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce