|   
Gem annonce

To studentermedhjælpere søges til HR-enhed på KADK

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Om stillingen

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering søger to studentermedhjælpere til HR-enheden.

HR-enheden på KADK er en travl driftsenhed. Vi har derfor brug for to selvstændige og engagerede studentermedhjælpere til at bistå os 10-15 timer om ugen.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Udfærdigelse af ansættelsesbreve og kontrakter
  • Administration af indkommende opgaver
  • Lettere sagsbehandling
  • Journalisering
  • Diverse ad hoc-opgaver i enheden

Du vil som studentermedhjælper i HR-enheden blive inddraget i sagsbehandlingen omkring barsel, lønaftaler, jubilæer, rekruttering, opsigelser og anden tilknytning. Du vil desuden blive inddraget i forskellige ad hoc- og driftsopgaver samt andre personalejuridiske problemstillinger, ligesom du vil være delvis ansvarlig på visse HR-emner.

Du vil få viden om og forståelse for arbejdet med HR i den offentlige sektor, samt få mulighed for at arbejde i et spændende miljø med stort fokus på både drift og udvikling.Om dig

Du er i gang med en relevant, juridisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. stud.jur., stud. cand.merc (jur.) eller lignende. Vi forventer, at du:

  • er fleksibel og serviceminded
  • ser løsninger frem for problemer og har en positiv tilgang til alle opgave
  • er god til at sætte dig hurtigt ind i nye opgaver
  • er detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt

Desuden er det væsentligt, at du interesserer dig for personalejura og kan lide at arbejde i et travlt og dynamisk miljø med en bred kontaktflade.Løn- og Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er krav om, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under din ansættelse. Timelønnen starter på skalatrin 8 og startlønnen er kr. 124,18 med oprykning til et højere løntrin efter anciennitet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til HR-leder Mette Højland Knudsen på mknu@kadk.dk eller studentermedhjælper Clara Ulrich Fich på cfic@kadk.dk.Søg stillingen

Ansøgning, bilag og CV sendes elektronisk via linket ledige stillinger på www.kadk.dk så den er KADK i hænde senest onsdag den 21. august 2019. Der vil blive indkaldt til samtaler umiddelbart herefter, og vi forventer en hurtig tiltrædelse.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Adresse
1435 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
06-09-2019
Kviknummer
LJA-74763232
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Adresse
Philip De Langes Allé 10
1435
København K
Tlf 41701815
Praktisk information
Indrykket
12-08-2019
Ansøgningsfrist
06-09-2019
Kviknummer
LJA-74763232
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed
Gem annonce
   |